Kedvenc halhatatlan anime karaktered és miért ő?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 16:59
1/6 anonim válasza:
Reiner.
mert az egyetlen vágya, hogy meghallason és sosem jön össze neki🤷🏻♀️
2/6 anonim válasza:
Ban
Habár nem vagyok nagy 7ds fan, attól még ő a kedvencem. Akármikor elhülyéskedi a legkomolyabb helyzeteket is, de ha valóban komoly akkor teljesen megváltozik a hangulat. Illetve bármi történjék kiáll a barátaiért és a szerelméért.
3/6 anonim válasza:
Mit értesz halhatatlan alatt?
Aki csak örökéletű, de betegségben, balesetben vagy gyilkosságban meghalhat, vagy olyan, aki az örökéleten túl sebezhetetlen vagy azonnal regenerálódik bármyilen sérülésből?
4/6 anonim válasza:
Ichimaru Gin, azért mert (bleach spoilers) mindenkivel elhiteti hogy Aizennel van, közben meg csak a szerelmét akarja megmenteni
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok, most láttam hogy halhatatlan, bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!