Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Re:Zero kara Hajimeru Isekai...

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 2 évad kivannak takarva a véres jelenetek?

Figyelt kérdés

2020. szept. 23. 04:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Nincsenek, bár lehet van cenzúrázott változata is.

Mondj egy konkrét jelenetet és linkeld be ide az adott részt, amin belül az adotr jelenet van.

2020. szept. 23. 10:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Én még nem látam csak az első évadát és gondltam van olyan aki indavideon látott pár részt mivel a JoJo animeben is ugye vannak ilyen fekete kitakarás ahol véres jelenet van

amilyen volt az első évad gondolom ezis nagyon sok olyan jelenet van es ha van ugx meg nem anyira jo nézni

2020. szept. 23. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első évadban sem volt cenzúra emlékeim szerint. :)

Ebben a 2.-ban szintén nincsen, a brutálisabb jelenetek most is a fejemben vannak még is szépen megmutatták a végtag leszakadást, vért is. :) Bátran kezd el a 2. évadot, az eleje úgy indul, mintha a Dark Fantasy elemeket visszafogták volna a készítők, de a történet előrehaladtával itt is olyan dolgok bontakoznak ki/derülnek ki, amire a legkevésbé sem számít a néző. :)

2020. szept. 23. 11:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyébként Subaru eddigi legdurvább halálát is láthatod majd, elevenen megeszik őt. :) Nem spoilerezem el, hogy ki vagy mi teszi ezt vele, de iszonyú beteg jelenet, nem csoda, hogy utána mentálisan traumatikus állapotba kerül megint egy kis időre. :)
2020. szept. 23. 11:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Jolvan akkor majd elkezdem nézni:) köszönöm a válaszokat
2020. szept. 23. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:
a tévés verzió nyilván cenzúrázva van, de amiket neten megtalálsz, azok általában a streamingről (Crunchyroll, Funimation) szedett verziók
2020. szept. 23. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Amikor megették a nyulak abban azért volt cenzúra, nem mutatták ahogy a segglyukán keresztül elkezdik enni a nyulak belülről.
2020. szept. 23. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Az nem cenzúra, amit eredetileg sem mutatnak. A cenzúra az, ha mutatnak valamit, de azt kitakarják ilyen fekete pacával mondjuk.

Egy horror filmben sem mutatnak meg mindent sokszor. Nem kell mindent látni ahhoz, hogy sokkolóan hasson a nézőre.

2020. szept. 23. 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mondjuk sosem értettem, hogy minek cenzúrázni a horrort. Amikor látod, hogy torzul az arca a fájdalomtól, meg úgy ordít, hogy a hideg kiráz, akkor a vér látványa már nem oszt, nem szoroz.
2020. szept. 23. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Van hogy az ismeretlen még ijesztőbb annál, mint amit látsz, megtapasztalsz. A nézők fantáziájára bízzák a meg nem mutatott részletek elképzelését. A Re:Zero-ban egyébként sem a halálok a legsokkolóbbak, hanem a traumatikus mentális állapotok és a borzongató kilátástalanság érzet, amibe a főszereplő újra és újra belekerül.
2020. szept. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!