Tudnátok e a death note című animéhez hasonló animéket írni?
Figyelt kérdés
Csavaros érdekes és viszonylag rövid sorozatokra gondolok2020. szept. 19. 22:14
1/5 anonim válasza:
Hellsing. Nekem annyira Death Note feeling volt,hogy az hihetetlen.
2/5 anonim válasza:
Monster (jó, ő elég hosszú, viszont csavaros és érdekes)
Ergo Proxy
Hellsing
Serial Experiments Lain (na, ha ezt elsőre megérted, megtapsollak)
3/5 anonim válasza:
Személy szerint a Monster volt az egyik legrövidebb anime amit láttam. Ne rettentsen el a 74 rész, mert a részek 2 percesek.
4/5 anonim válasza:
Ha még aktuális a kérdés, akkor a Code Geass-t ajánlom. Kvázi ugyanezt a történetet SOKKAL jobban mesélte el.
A főhős sokban hasonlít Lightra, de szerintem sokkal jobb karakter is nála, és a történet vázában is vannak közös dolgok. Amúgy már csak azért sem lehet DN copy-nak hívni, mert egyszerre jött ki a két anime (2006-os mind a kettő, és ha jól tudom, mind a kettő mangán alapul). Mindenképpen nézd meg, egyik személyes kedvencem.
5/5 A kérdező kommentje:
4# ismerem és láttam már.
Én nekem is az egyik kedvencem.
2021. máj. 8. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!