Toma9999 kérdése:
Van még valaki aki így áll a To Aru szériához?
Figyelt kérdés
Nem sűrűn hallom ezt a véleményt, ezért is érdekel. A Railgun-t majd a Railgun S-t láttam és utána kezdtem az Indexet és nem tudom nézni, idegesít. Olyan hatást kelt mintha egy okos ember próbálna elmesélni egy történetet (a railgun-ban), majd az indexben jönne egy óvodás aki belefírkál zsírkrétával pár béna random dolgot és mostantól varázslók és vámpírok... Tudom hogy az Index a fő sztori, de egyszerűen gagyinak hat a Railgun mellett. Nem tudom beleélni magam a világba mert semmi nem illik oda. Ezért én el is döntöttem az Index első évada és a másodék évad első két része megnézése után, hogy figyelmen kívül hagyom mert láthatólag ez nem is javul. Van még ezzel még így valaki?2020. szept. 15. 23:30
1/1 anonim válasza:
Szerintem hasonló véleményen lennék, mint te, de mivel én az Index-szel kezdtem,ezért nem zavart különösebben ez a mágiás dolog. Bár közben elfilóztam párszor hogy jön össze a mágia a tudománnyal. Amúgy meg Index karaktere jobban irritált engem a sorozat nézése közben, mint az egész hókusz-pókusz. Szóval ez a tudományos szál nekem is jobban bejön, ami a Railgun-ba megy. A lányok nagyon adják a sorozatot, pedig annak idején Accelerator miatt kezdtem el nézni a Toaru-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!