Ilyen frizurájú anime/manga karaktert ismertek?
Figyelt kérdés
Tud valaki ezekhez a képekhez hasonló férfi anime/manga karaktert linkelni?
1.
2.
3.
Kritériumok:
férfi, hosszú hajú, hátul copfban összefogott haj, lehetőleg elölnézetben (ne legyen oldalra fordított feje)
Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
2020. szept. 13. 18:27
1/16 anonim válasza:
Hű hát anime/manga nem jut most eszembe viszont a Mystic messenger nevű otome játékból Zennek pont ilyen a haja.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ első! Amikor keresgéltem a neten hasonló karaktereket, rábukkantam Zenre is. Nem teljesen olyan, amilyet keresek, de az az irány. (Nyugodtan lehet otome játékból is példa, ha valakinek onnan ugrik be valami.)
2020. szept. 13. 18:47
4/16 anonim válasza:
Ouni (Children Of The Whales)
Suou (Children Of The Whales)
Yu Kanda (D. Gray Man)
Su-won (Akatsuki no Yona)
Daryun (Arslan Senki)
Yoichi Suketaka Nasu (Drifters)
5/16 anonim válasza:
Gwendal (Kyou kara maou)
Günther (Kyou kara maou)
Tang San (Douluo Dalu)
Mo dau zu si-ban 2 is van.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigieket. Végignéztem az összeset. Jókat küldtetek. Ha valakinek eszébe jut még valami, jöhet továbbra is.
2020. szept. 14. 07:08
7/16 anonim válasza:
Fullmetal Alchemist Brotherhood: Ling Yao, Kimblee. És Edward Elricnek alapból fonva van a haja, de van, amikor copfba köti.
9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő is jókat küldött. Köszi szépen!
2020. szept. 14. 19:59
10/16 anonim válasza:
Tong Ling Fei- ból Ye Youming
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!