Naruto fanok!!! Hány év van Sasuke és Itachi között???
SPOILER, ha nem láttad minimum a háborúig akkor ne olvasd el, a lényeg az, hogy 5 vagy hat.
2es vagyok, nos mivel Sasuke a Shippudenben 16 vagy 17 volt (elvileg nem tudni pontosan, hogy mikor lett 17), Itachi pedig 21, így vagy 5 vagy 6 év van köztük, de a Sasuke vs. Itachinál még elég fiatalka arca van (ha megnézed kb. onnantól, hogy Sasuke megtámadja a kagegyűlést sokkal felnőttesebb arca lett, mint előtte). Persze ha nagyon türelmes vagy és összeveted a születésnapokat, az időpontokat, akkor talán kilehet következtetni, de csak Naruto születésnapja volt meghatározva ha jól emlékszem. (Bár most utánanéztem interneten és egyébként valahol azt írták hogy hat, csak én még régebben meg azt láttam valahol, hogy öt, de most én is összekavarodtam egy kicsit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!