Ki a kedvenc karaktered a Hetalia-bol, es miert?
Az első helyezetten nálam 2 karakter is van: Magyarország és Poroszország.
Magyarország olyan erős, nem fél, és sokkal "férfiasabban" viselkedik sok helyzetben, mint Ausztria. Viszont amikor "kiderül", hogy nő, akkor nagyon szépen látszódik, hogy egy érett felnőtt, nem pedig túl méretezett, vagy alul méretezett. Szóval egyaránt a karakter megírása és a megjelenése is piros pontos.
Poroszországnál kissé jobban befigyelnek a történelmi tények, amiket esetleg sem a manga, se az anime nem mutat be. De amúgy ezektől eltekintve imádom, hogy albínó, és hogy milyen durván néz ki kevésbé felfújtnak, mint öccse, Németország (KhmSzentrómaKhm). És nem tudom miért, azt is érdekesnek találom, hogy igen energikus és talán kissé egy bunkó, de a szíve a helyén van (lsd.: amikor "kiderül", hogy Mo-chan nő, vagy amikor aggódik Németországért, hogy a kis butus miért nem iszik sört.)
Szóval ja. Meg van magyar zászlós kitűzőm, meg porosz zászlós kitűzőm, emellett az ablakomban egy hatalmas porosz zászló. És igyekszem még gyűjteni dolgokat, meg venni, de le vagyok égve, és a jegyesem veszi meg a dolgaimat :>
Magyarország és Anglia
Magyarországot(az országot, nem karaktert) az egész hetalia után kezdtem el kedvelni, mert megszemélyesítője, Héderváry Erzsébet, kemény egy csaje volt. Egyet értek a többiek véleményével, meghát na,azért az anyaországom.
Angliában sok párhuzamot tudok vonni magammal. És nem tudom, egyszerűen csak elragadott a Szemöldökös úriember-san. De persze, mindenkit szeretek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!