Tudnátok javasolni animéket? (lista a nézetjeimről lent)
A kategória nem igazán érdekel, hogyha látod ha valami amit te megnéznél hiányzik a listálór, írd le.
A listálór: 1. oszlop az anime neve, 2. oszlop 1-10 skálán hogy én mire értékeltem , 3. oszlop az, hogy befejeztem-e.
Egyébként, a lista myanimelistről lett exportálva excel-be aztán feltöltve google docsba
91 Days
Haikyuu
Banana Fish
Kuroko no basket
Mayoiga
Another
Corpse Party
Shiki
Mirai Nikki
Asassin's classroom
Your lie in April
Yuri on Ice
Babylon (ennek csak 4 része van magyar felirattal, a többit angolul kell)
Ousama Game
Kapásból ennyi jutott eszembe, egyébként tetszik a listád :D
Ayashi no Ceres
hack://Sign
Fullmetal Alchemist (2003-mas)
Full Metal Panic
Fushigi Yuugi
Inuyasha + Kanketsu-hen
Jubei-chan: Lovely Gantai no Himitsu
Juuni Kokuki
Doulou Dalu (még fut)
The Emperor's Strategy
Antidote
Scum Villain's Self Saving System (most fut)
Gilgamesh
Night Head Genesis
X TV
Wolf's Rain
Witch Hunter Robin
Red Garden
Akuma no Riddle
Rozen Maiden
07 Ghost
91 Days
Accel World
Akatsuki no Yona
Angolmois: Genkou Kassenki
Argento Soma
The Big O
Arslan Senki
Shoukoku no Altair
Black Cat
Caligula
Chrno Crusade
D.Gray-man (a Hollow-t már nem igen ajánlom)
Deadman Wonderland
DNA2 TV
Ergo Proxy
Haibane Renmei
Serial Experiments Lain
Full Moon wo Sagashite
Gosick
Hataraku Saibou
Jigoku Shoujo
Joker Game
Karneval
Kyou Kara Maou
Mai-HiME
Noein: Mou Hitori no Kimi e
Noir
Pandora Hearts
Hú, elég sokat írtam. Van régi is, újabb is. Én kb. mindent angol felirattal nézek, így nem tudom, hogy pontosan melyik animéhez van magyar felirat is.
A pontozáson még azért dolgozhatnál, mert ajánláshoz használhatatlan. Nem 1-10-es skálán értékelsz, hanem 6-10-esen, az átlagod pedig 7.78, vagyis amit végignéztél, gyakorlatilag mind tetszett. Eldobott animéd meg összesen 3 van, ami túl kis minta ahhoz, hogy olyasmit kiszűrjünk, ami biztos nem tetszene. Nem lehet leszűrni, hogy milyen műfajok vagy témák, amik tetszenek, illetve hogy egy téma hogyan megvalósítva tetszik és hogyan megvalósítva nem.
Ez alapján csak azt lehet mondani, nézz amit akarsz, mert bármi bejöhet.
#1, Köszi az első részt megnézem mindegyikből, előbb-utóbb!
#2, Köszi szintúgy megpróbálom de nem igérem hogy az összesbe belenézek a következő évben :P
#3 köszönöm a kritikát! Ezt a listát alapból pontozás nélkül oszottam volna meg, de gondoltam több információ sosem árt.
Az utolós sorodat illetően, igen persze hogy bármi bejöhet, pont ezért akarok szűkíteni egy picit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!