Narutoban most akkor hogy mukodnek ezek a kezjelek es chakrastilusok?
Volt ugye Shippuuden elejen amikor nagyon rafuggtek erre, hogy kinek milyen stilusu es, hogy csak a legjobb ninjak tudnak altalaban 1-nel tobb elemmel birni. 2 elem kombinalasat pedig még nehezebb megcsinalni (pl: fa lava vagy jeg elem), de a tizfarkuval, madaraval es obitoval valo harc alatt volt olyan, hogy egy mindenki altal letrehozott fold elemmel probaltak meg megallitani a Bijuu bombat. Hogyan? Ha elvileg nem birnak az elemmel, hogyan hasznalnak mindannyian fold elemet? Logikailag utkozik. Mert ha csak annyibol all egy elem megtanulasa, hogy a technikahoz szukseges kezjeleket megcsinaljak, akkor barki megtanulhatna 7634 fele technikat mind az 5 elembol.
Kakashi is ugyanez. Oke, hogy Sharingannal lemasolja, pl Kisame viz elemehez szukseges kezjeleket, de ő hivatalosan nem bir vele, csak a villammal es a folddel, szoval igazabol nem kellene tortennie semminek.
Mi alapjan 3? Lehetseges, hogy emlitettek csak en nem emlekszem. De itt nekem a non-stone ninja siman jelentheti hogy az is aki nem ert a fold elemhez meg az is aki nem kőrejteki ninja. Es olyan mintha itt mindenki csinalna a falat. A magyarba nem tudom ez melyik resz sajnos es hogy ott hogy forditottak.
Köszi, hogy leírtad ebben teljesen igazad van, erre én is emlékszem, csak akkor nyilván Kakashi nem tudott még Nagatoról és akkor úgy gondolta, hogy a 3 a max.
#3 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!