Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ha válaszolthatnál ki lennél...

Ha válaszolthatnál ki lennél Narutóbol?

Figyelt kérdés
Én kakashi.

2020. szept. 9. 18:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
ha arra kéne válaszolni hogy kinek a képességeit szeretném akkor szerintem egyértelmű hogy itachi (nem mellesleg ő a kedvencem) hisz mind a tsukuyomi mind az amaterasu vagy a susanoo nagyon erős és menő képesség, de ha valakit kéne választanom akkor biztos nem itachit választanám, végtére is halott, de a családom lemészárlását se pártolnám, így vagy narutót vagy shikamarut mondanám, de szivesen lennék byakugan használó is, érdekes lehet 360 fokban kilométerekre látni. de nyilván valamelyik kage helyében se lehetne olyan rossz (bár oonokit azért nem választanám)
2021. aug. 14. 20:20
 22/22 anonim ***** válasza:
Hagoromo (benne minden megvan jó ember, az egyik legerősebb karakter, otsotsuki(nem tudom hogy kell írni), nagyon jó dojutsuk de ha nem ezeket veszem akkor shikamaru ( menő, van jó csaja, nagyon jó barát)
2023. aug. 19. 21:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!