Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animés lányok! Milyen típusú...

Animés lányok! Milyen típusú animéket szoktatok nézni? (pl. shounen, harcolós, romantikus, shoujo, slice of life...)

Figyelt kérdés

2020. szept. 6. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon sok fajta animét nézek, bár a kedvencem a "kevert". Olyan műfaj sajnos nincs, amilyet én szeretnék. Kb. a shounen, josei, ecchi keveréke lenne nekem az ideális, enyhe horror beütéssel. Mivel ilyen nincs, jöhet a shounen, shoujo, seinen, ecchi, horror, fantasy, josei és ezeknek minden fajtái.
2020. okt. 15. 23:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Én mindent megnézek, de a legnagyobb kedvenceim azok a horror és a vígjáték animék. Az meg mégjobb, ha a kettő vegyítve van. :D De mondom, ezeken kívül bármit megnézek, aminek megtetszik a sztorija.
2021. júl. 26. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!