Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez az oldal megbízható?

Ez az oldal megbízható?

Figyelt kérdés

osztálytársam rendelt innen 109 animés dolgot, összesen 900Ft értékben, de én nem merek csak vakon rendelni úgy, hogy nem tudom milyen a minőségük.

[link]

#rendelés #anime #anime merch #animés oldal
2020. szept. 5. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hogyha van ismerősöd akinek vannak onnan cuccai akkor szerintem megkérheted őt,hogy ő mondja el a véleményét és mutasson meg pár cuccot.
2020. szept. 6. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt valami simli biztos vagy, mert olyan nem létezik, hogy egy bolt, ami ugye elvileg a bevételből tartja el magát, és a dolgozóit, az ingyen adjon pl egy amúgy 50 dolcsis dolgot...
2020. szept. 6. 03:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is, biztos vagyok benne, hogy itt kivétel nélkül minden kínai hamisítvány.

Másodszor pedig valami csalás 100% van a dologban. Ha más nem, személyes adatok kezelésével kapcsolatban. Nem lepne meg, ha vásárláshoz még a vércsoportod is bekérnék és csak kártyával lehetne fizetni a saját rendszerükben.

2020. szept. 6. 07:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak készpénzzel rendelek, ha olyan nincs az oldalon akkor én hagynám. És ha "FREE" lenne akkor nem kellene fizetni a szállítást!
2020. szept. 7. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!