Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miről szól a Blue Exorcist?

Miről szól a Blue Exorcist?

Figyelt kérdés
És ugye nem yaoi (valami ilyesmit láttam valahol)? Megéri mégnézni, jó?

2020. szept. 2. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem yaoi, és ezt meg a tartalmát is egyetlen google kereséssel meg tudtad volna találni. Legközelebb azzal kezdd.

[link]

2020. szept. 2. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Semmi köze a fiú x fiú kapcsolathoz és amúgy jó. Olyan ajánlani való.
2020. szept. 2. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Szvsz. egy teljesen felejthető közepes shounen. Nem vesztesz vele semmit, ha kihagyod, de ha nem utálod a műfajt, akkor valószínűleg elszórakoztat, ha megnézed. Én a magam részéről Félretenném nehezebb időkre, amikor már többé-kevésbé minden jobb vagy érdekesebb sorozatot láttam vagy pont valami olyanra könnyű kis sorozatra vágyom, amit végig lehet bambulni.
2020. szept. 2. 19:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Úgy bírom az ilyeneket, akik írják, hogy keress rá google-ön és olyan okosnak képzelik magukat. Rákerestem, csak biztosra akartam menni, hogy semmi ilyen b*zis nincs benne, a tartalmát meg azért nem google-ön néztem meg mert a Wikipédia leírások általában elég bénák, szerintem nem nagyon tükrözik, miről szól valójában az adott anime, sorozat, akármi. Itt meg akik látták, azok jobban el tudják mondani(már ha érkezik normális válasz). Animeaddicts fiókom meg nincs, nem vagyok egy nagy animés, eddig kb. 10-et láttam.
2020. szept. 2. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Azért béna a leírása mert maga a mű is gagyi
2020. szept. 2. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha csak 10-et láttál, akkor valószínűleg nincsenek hatalmas elvárásaid és még újat is mutathat, élvezni fogod. Úgy emlékszem, hogy az animáció nem rossz, de a történet őszintén nekem már rég kiesett. Nincs benne semmi "b*zis", jaj de vége lenne a világnak, ha lenne.
2020. szept. 2. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Van 2 testvér, akik a sátán fiai és lényegében arról szól, a sztori, hogy Rin megkapja nevelő apja halálakor megkapja a kardot, amivel szembe szálhat a sátánnal. És bekerul egy akadémiára, ahol lényegében ördögűzőnek képzik...stb.

(Javitsatok ki kérlek, mert régen láttam és homályosan emlékszem rá. És bocsi, hogy csak ennyit írtam de a végét nem nagyon akarom lelőni. Amúgy, meg jó anime, nekem tetszett.)

2020. szept. 2. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem yaoi.

Történet, ajánló, stb:

[link]

Illetbe annyi megjegyzésem van, hogy az anime nem követi a mangát egy idő után, de aztán mégis visszatér rá. Úgy értem, hogy megy a szori, ami egy idő után egy mangától független fonalat vesz fel. Ennek van egy szép kis lezárása. Aztán meg a következő évadtól megint a manga az alapanyag, mintha a csak animés lezárás meg se történt volna.

2020. szept. 3. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!