Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik animét nézzük meg?

Melyik animét nézzük meg?

Figyelt kérdés
Tavaly elkövettem azt a baklövést hogy egy nem animés barátnőmmel megnézettem a boku no picot utána nem csodálom hogy egy animét se akart velem megnézni :D De most végre rávettem hogy nézzünk meg egy horror animét de fogalmam sincs melyiket, a Shikin és a The Promised Neverlandan gondolkozok hátha tetszene, vagy valami olyasmit amibe kevés az ecchi mert nem akarom elijeszteni, tudna valaki ajánlani valamit?
2020. szept. 2. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A Shikit támogatom. Horrornak nem feltétlenül mondanám, de az egyik kedvenc animém.
2020. szept. 2. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Szavazzatok le nyugodtan de én az AoT-ot ajánlom
2020. szept. 2. 14:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát a shikit nem ajánlanám kezdő animének se a rajzolás se a történet szempontjából, viszont nekem a promised neverland egyáltalán nem jött be. Ha választani kéne akkor inkább a promised neverland mondjuk. Ha horror animéről van szó akkor esetleg a mirai nikki? Another? Deadmen wonderland? :/ Én a mirai nikkit nézném meg amugy :)
2020. szept. 2. 15:02
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

Another

Nincs benne semmi perverzség van egy jó története azzal nem lőttök mellé.

2020. szept. 2. 15:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ez folyton nehéz kérdés..sojnos az a gond h első benyomáson sok múlik..és ha mellé lőttök valszeg nem néz meg többet :/ A shikit nem nézetném meg vele elsőre viszont a 2.al egyetértek. Én személy szerint nem szeretem az aot-ot viszont hypeolt és általában aki nem utálja az nagyon szereti, sőt stem az animések 80%a biztos ugy van vele h oké, még ha nem is követi ugyhogy azzal jobbak az esélyek ^^ Én vagy az aotot vagy a ( csatlakozom a harmadikhoz ) mirai nikkit nézetném meg vele.
2020. szept. 2. 15:12
 6/14 anonim ***** válasza:
36%

2-es vagyok

Amíg itt elöttem meg nem említették a Mirai Nikki-t, addig eszembe sem jutott, de akkor én is beajánlanám, mert az tényleg jó

2020. szept. 2. 16:20
 7/14 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom, szerintem a Mirai Nikki egy teljesen középszerű, helyenként erőltetett vagy logikailag problémás valami, én pont, hogy nem ajánlanám annak, aki igényes művet akar látni. Akkor már inkább Death Note, azt komolyan tudja venni az is, aki nincs benne a szubkultúrában; feltéve, hogy nem ragaszkodtok ahhoz, hogy fröcsögjön a vér (ebben nem fog).
2020. szept. 2. 16:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A mirai nikkit nem régiben néztem meg bár nem hiszem hogy tetszene neki :c Az aoton is gondolkozok valószínű akkor azt nézzük meg azzal nem nagyon lehet mellé fogni.
2020. szept. 2. 16:44
 9/14 anonim ***** válasza:
14%

Mirai Nikki

Deadman Wonderland

Yakusoku no Neverland

Beastars (simán ide sorolható)

Another

Higurashi no Naku Koro Ni

Vampire Princess Miyu (nem éppen édibédi)

Ezekben semmi perverzség nincs.

2020. szept. 2. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
A horror sajnos pont egy olyan műfaj, ami animében nagyon gyenge. Egyszerűen nem passzol a modern anime estétikai trendjeihez.
2020. szept. 2. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!