Vannak első és második világháborús animék?
Figyelt kérdés
Vannak olyan animék, amik konkrétan az első és második világháborús csatákat, időszakot dolgozza fel, és történelmileg is hiteles?2020. szept. 1. 20:00
1/10 anonim válasza:
Hát egy dologban felel meg a leírásnak, hogy világháborús, de a hátország szenvedésével foglalkozik. Családok megnyomordásával, midennapi életben maradásért való küzdelemmel. Szentjánosbogarak sírja. Szerintem ajánlott megnézni.
2/10 anonim válasza:
Politikai okokból ha készültek is ilyen művek nem adták ki
3/10 anonim válasza:
Pont világháborús nem hiszem, hogy van. Viszont más történelmi anime/manga létezik. Írok kettőt, ami érdekelhet
Youjo senki - alternatív világháború, amiben van mágia
Otome sensou - huszita háború (15 sz.) elég heavy a mű ezért nem is készült belőle anime, csak mangában találod meg.
4/10 anonim válasza:
Olyan, ami történelmileg hiteles, nem tudom. De világhábors akad néhány.
5/10 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan, ami alternatívan mutatja be a világháborúkat? A lényeg, hogy reálisan legyenek a háborúk bemutatva. Ne ilyen mágiás, fénycsóva/tűzgolyó/gömbvillám/ egyéb lószar lövöldözős, démonos sz@rság legyen.
2020. szept. 2. 09:26
6/10 anonim válasza:
Én csak olyant tudok amiben mágia is van. Shuumatsu no Izetta. De csak 2 boszorkány van benne több nem.
9/10 anonim válasza:
konkretan nem igazán tudok, de itt nézhetsz: [link]
van egy amit ajánlanék, ha írta valaki akkor bocsi, bár ebben is van némi természetfeletti: Alderamin on the Sky
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!