Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van boku dake ga inai machi-ho...

Van boku dake ga inai machi-hoz hasonló anime?

Figyelt kérdés
Tudtok írni ehhez az animéhez hasonlókat?

2020. aug. 30. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Monster (pl. ez hasonló, csak a főszereplők nem gyerekek és nincs időutazás)
2020. aug. 30. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom milyen vonatkozása tetszett a Boku dage ga inai machi-nak, így nem tudom melyik tulajdonsága mentén ajánljak, engedj meg egy pár tapogatózó ajánlást:

Death Parade (embereket forgat ki magukból, tehát a komoly hangvétel megvan benne egy csipet természetfelettivel karöltve)

Charlotte (szintén természetfeletti, gyerekek a főszereplők, illetve van benne hasonlóan komor epizód, ami érdekessé teheti számodra, addig is pedig ott vannak a nyomozós megmozdulásai, illetve időutazás is van)

Hyoka (ha elég a nyomozás plusz gyerek-főszereplő kombó, elég lájtos az előzőekhez képest)

Code:Breaker (itt is gyerekek képességekkel, de másra nem nagyon emlékszem már belőle, de talán megelégedésedre szolgál)

Bungou Stray Dogs (talán? itt is vannak képességek, felnőttek/gyerekek főszereplőkként egyaránt, de ezt nem láttam végig, így nem tudom végig kommentálni)

Kyoka no Kanata (talán? gyerek főszereplők, képesség, egy nagy ügy megoldása)

91days (szintén talán kategória, itt nincs képesség, de van felnövő főszereplő, aki megoldja a saját ügyét, nyomozós vonal itt is van)

Nos, remélem valamelyik elnyerte tetszésed s így hasznos volt válaszom :)

2020. aug. 30. 13:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!2. válaszoló az animében amit néztem az tetszett hogy nyomozós képességes fantasy gyerek szereplő.Mivel nyomozó szeretnék lenni az ilyen animék bejönnek meg a krimi animék egy kis romantikával megfűszerezve olyan mint ez
2020. aug. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!