Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mely ÁLTALATOK KEDVELT karakte...

Mely ÁLTALATOK KEDVELT karaktereket írnátok ezekre a posztokra?

Figyelt kérdés

Mely ÁLTALATOK KEDVELT[azaz nem az általános toplistás, hanem akiket szerettek(vagy nem szerettek, de jól ismertek, azaz már láttátok, olvastátok vagy játszottátok azt a művet, amiben szerepel, nem csak hallottatok róla)] karaktereket írnátok ezekre a posztokra?

legerősebb fiú/férfi:

legerősebb lány/nő:

legokosabb fiú/férfi:

legokosabb lány/nő:

legőrültebb fiú/férfi(itt őrültség alatt most azt értem, hogy nem gondolkozik előre, és mindig valami hülye helyzetbe kerül):

legőrültebb lány/nő(szintén):

legkattantabb fiú/férfi(itt pedig azt értem, hogy válogatás nélkül és élvezetből öl, stb.):

legkattantabb lány/nő(ugyanez):

legperverzebb fiú/férfi:

legperverzebb lány/nő:

legbátrabb/legtisztább/legönzetlenebb fiú/férfi(itt most olyanokra gondolnék inkább, akik annyira nem erősek, viszont gondolkodás nélkül eldobnák az életüket valamelyik szerettükért vagy akár idegenért is):

legbátrabb/legtisztább/legönzetlenebb lány/nő:

leghidegvérűbb fiú/férfi(ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni, de arra gondolok, hogy nem öl ok nélkül, viszont ha a jó ügy érdekében a gyilkosság elkerülhetetlen, akkor nem habozik):

leghidegvérűbb lány/nő:

Kíváncsi vagyok, hogy ti kiket tennétek ezekre a posztokra. Leginkább az animék terén vagyok jártas, szóval azokat hamarabb átlátom, de írhattok nyugodtan filmekből, sorozatokból, könyvekből vagy játékokból is, csak akkor írjatok róluk 1-1 mondatot, hogy miért őket választottátok, mit csináltak, stb.! Illetve írhattok egyéb szempontokat is, ha eszetekbe jut valami!

Ezt a kérdést spontán kíváncsiságból és szórakozásból írom ki, szóval kérnék mindenkit, hogy maradjunk ennél, és fogadjuk el, ne szapuljuk egymás véleményét és ízlését! Előre is köszönöm szépen! Peace! 😊

2020. aug. 30. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

legerősebb fiú/férfi: Jiren

legerősebb lány/nő: Mikasa Ackermann

legokosabb fiú/férfi: Yagami Light

legőrültebb lány/nő: Kuroki Tomoko

legkattantabb lány/nő: Gasai Yuno

legperverzebb fiú/férfi: Sado Taro

legperverzebb lány/nő: Tokisaki Kuromi

legbátrabb/legtisztább/legönzetlenebb fiú/férfi: Mumen Rider

2020. aug. 30. 01:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

legerősebb fiú/férfi: Hanma Yujiro

legokosabb fiú/férfi: L

2020. aug. 30. 01:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Átneveztem néhány kategóriát:

- legőrültebb > legmeggondolatlanabb

- legkattantabb > legőrültebb

- legbátrabb/leg-stb > legönfeláldozóbb

Legerősebb fiú/férfi: Saitama (One Punch Man)

Szatíra főszereplője, rá más szabályok vonatkoznak. Csak akkor veszítene, ha az a viccesebb.

Legerősebb lány/nő: Toph (Avatar: Aang legendája)

12 évesen már földidomármester, aki felnőtt férfiakat vág a földhöz az ökle egyetlen mozdulatával.

Legokosabb fiú/férfi: Nie Huaisang (The Untamed)

Az ok spoiler, úgyhogy nem fejtem ki.

Legokosabb lány/nő: Hermione Granger (Harry Potter)

A sztorin belül is a generációja legokosabb boszorkányaként utalnak rá.

Legmeggondolatlanabb fiú/férfi: Callum (The Dragon Prince)

Van esze, de sokszor annyira ráfokuszál valamire, hogy elfelejt a saját biztonságára gondolni - vagy épp direkt nem gondol bele.

Legmeggondolatlanabb lány/nő: Marinette Dupain-Cheng (Miraculous Ladybug)

Sok hülye helyzetbe kerül, mert szinte azonnal enged minden impulzusának anélkül, hogy átgondolná az esetleges következményeket.

Legőrültebb fiú/férfi: Gluttony/Falánk (Fullmetal Alchemist Brotherhood/Testvériség)

Nem igazán őrült, de fogalma sincs arról, hogy az emberi élet értékes. Szeret embereket enni.

Legőrültebb lány/nő: Azula (Avatar: Aang legendája)

Igazából nem öl, mert meséről van szó, de az mond valamit, hogy milyen kegyetlen, szadista és kárörvendő enélkül is.

Legönfeláldozóbb fiú/férfi: Wei Wuxian (The Untamed)

Szintén spoiler; igazából korántsem gyenge, de a történetben számos, a cselekmény szempontjából fontos ponton megmutatkozik ez a tulajdonsága (csak épp nem feltétlenül szó szerint veti nyíl elé magát).

Leghidegvérűbb lány/nő: Olivier Mira Armstrong (Fullmetal Alchemist Brotherhood/Testvériség)

Az ország legkegyetlenebb határerődjének főparancsnoka; egy gyakorlatias tábornok, akinek láthatóan nincsenek gondjai azzal, hogy az állása néha megköveteli a gyilkosságot.

2020. aug. 30. 03:58
 4/6 anonim ***** válasza:

legerősebb férfi: Korosensei (Ansatsu Kyoushitsu)

legerősebb nő: Sailor Galaxia (Sailor Moon)

legokosabb férfi: Ayanokoji (Youkoso Jitsuryoku...)

legokosabb nő: Kirima Nagi (Boogiepop wa Warawanai) vagy Magase Ai a Babylonból, de az animéből csak 3 részt láttam, úgyhogy nem jelenthetem ki.

meggondolatlan karaktereket nem kedvelem

legkattantabb férfi: nincs

legkattantabb nő: Enoshima Junko

legperverzebb férfi: nincs

legperverzebb lány: Yamada (B gata h kei)

legtisztább/legönzetlenebb férfi: André (Versailles no Bara)

legtisztább/legönzetlenebb nő: Rosalie (Versailles no Bara)

leghidegvérűbb férfi: Boogiepop Phantom (Boogiepop Phantom) bár ő női testben van, de attól még valószínűleg férfi

leghidegvérűbb nő: Sakura alias Kino (Kino no Tabi: the beautiful world 2003)

2020. aug. 30. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Legmenőbb anime karakter: hatake kakashi
2020. aug. 30. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Jogos, ez a szempont lemaradt a listáról, pedig eszemben volt. 😀
2020. aug. 30. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!