Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » El szeretnék kezdeni animéket...

El szeretnék kezdeni animéket nézni, de nem kötnek le?

Figyelt kérdés
eddig a Death Noteba, és a Tokyo Ghoulba(remélem így kell írni) kezdtem bele, de egyiket se néztem végig. nem tudnak lekötni, nem elég izgalmasak. titeket melyik anime vezetett be az animék világába? tudtok ajánlani valami izgalmasat? illetve, írnátok nekem ilyen alapkifejezéseket, amiket az animések(nem tudom hogy hívják őket) használnak? előre is köszönöm, ha szánsz is kis idő segíteni. <3

2020. aug. 28. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Slice-of-life: A hétköznapi életet bemutató mangák. Általában iskolai történetekről van szó, mint pl. Sakamichi no Apollon, Clannad, Air.

2020. aug. 28. 16:14
 12/17 anonim ***** válasza:
59%

Senki nm ajánlotta a Sword art online-t még, de szerintem bár nem biztos, azt izgalmasnak fogod találni.

Ha tévedtem bocsi, de próbáld meg.

Ha az a gondod, hogy általában lassan van felépítve a történet, akkor ez tetszeni fog, mert azonnal bele a lecsóba kezd :)

Bár utána lassul a történet valamennyit, mert nem lehet átszáguldani az egész cselekményen.

Megemlítésre került a Douluo dalu kínai animáció, ami jelenleg nekem nagy kedvencem, nem túl gyors, néha egy-egy rész lassabb levezetésű és már most elég hosszú, mert eddig 118 részes.

De simán magába szippant, úgy is sikerült egy hét alatt újra néznem, hogy direkt csak 1-2 részt akartam nézni délutánonként. Valahogy minid több lett belőle :D

2020. aug. 29. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:
12-es, a Douluo Dalu-t én is imádom, de mivel még fut és nagyon hosszú, direkt nem ajánlottam. Amúgy már 120 epizódos.
2020. aug. 29. 10:58
 14/17 anonim válasza:
Én a Sword Art Online-al kezdtem el animés pályafutásom még 2-3 éve. Előtte mondhatni lenéztem az animét és nem tudtam hogy mi lehet olyan jó bennük ezért elhatároztam hogy megnézem a sao-t. Egy pár rész után már tudtam hogy ezt végig fogom nézni és megváltozott a nézetem az animékkel kapcsolatba. Én személy szerint ajánlom a sao sorozatot mert szerintem nagyon jók és a mai napig az egyik kedvencem ( egyedül a 2. évad lett rosszabb de azt is meg lehet nézni egyszer) . Egy ideig le fog foglalni mert van pár évadja amik 24 részesek és van 2-3 film is amikből 2 lényegébe csak össze foglaló hogy mi történt az előtte lévő évadba és egy kicsi bevezetést adnak az utána lévőbe , a 3. az folytatja a story-t egy kb másfél órás film keretében , utána jött ki egy story-t melléklő sorozat amiben egy teljesen idegen lányról van szó és kb ugyan az van benne mint a 2. évadban (GGO = Gun Gale Online) utána jött az alicization aminek most jött a folytatása. Én többször is végig néztem és kb mindig ugyan azt az érzést adta , amalyre kevés másik volt képes (pedig megnéztem egy jópárat). Ezzel a mondattal zárnám nem rövid válaszom amivel aligha segítettem szerintem (révén hogy csak egy megoszló véleményű animéről fecsegtem egész végig) de ilyenre sikerült ¯\_(ツ)_/¯
2020. aug. 31. 13:54
 15/17 anonim ***** válasza:

amiben sok vér van, de kevés halál: yu yu hakusho

amiben mégtöbb vér, de nem tudom mennyi halál: bleach

szintén véres, de nem annyira pörgős (szerintem) : naruto

jah, és vannak a yu yu hakushonak unalmas részei, meg a bleach eleje is unalmas, és ott a plüssmaci perverz, de aztán elég jó szerintem. több most nem jut eszembe, ami ilyen. remélem, ezzel legalább egy kicsit tudtam segíteni. szép délutánt!

2020. aug. 31. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:
A sword art online nem biztos, h elég pörgősnek tűnne neked, ha a halál/kínzás stb témák érdekelnek. Én is a higurashit ajánlanám elsőre, igaz, lassan indul, de ne tévesszen meg a "cuki" felszín! Egyre sötétebb és sötétebb lesz.
2020. aug. 31. 17:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Tudom keson irok, de en a hetalia-t ajanlom. Marmint engem lekotott, vicces, a karakterek szerethetoek, ja es en ezzel kezdtem, azota a kedvenc animem.
2020. szept. 7. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!