nekem egyik kedvencem. ha nem szereted a sport animéket,vagyis unnád,hogyha sok részig ugyanazt a meccset játszák akkor nem ajánlom. végülis a 3. évad csakis egy meccsből állt egész végig.
ha ezzel nincs problémád akkor ajánlom.
Én nem vagyok úgy oda a sport animékért de a Haikyuu kifejezetten pozítiv csalódás volt
És valamennyire még tanulni is lehet belőle,szabályokat,játék menetetét és az sem unalmasan van bemutatva
Szerintem érdemes belekezdeni ,engem már az évad vége felé magával ragadott a mind történet mind a karakterek :D
Csak ajánlani tudom! Az egyik kedvenc animem! Mondjuk én nagyon oda vagyok a sport animekért szóval egyértelműen szeretem.
Olyan fangörcsöt kaptam néhány jelenetnél, hogy nagyon XD. Nagyon sokat lehet rajta nevetni, de van, amikor sírni is... De lehet, hogy csak én vagyok ilyen érzékeny XD. Na mindegy, szerintem kezdj bele bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!