Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Boku No Hero Academia Manga...

Boku No Hero Academia Manga olvasóihoz lenne egy pár kérdésem ^^ Ch 281 SPOILEREK (??)

Figyelt kérdés

Sziasztok BNHA-ás társaim ;]

Na ugye most nagyon benne van a manga ebbe a War Arc-ba. Volt már egy pár halál (RIP), és még lesz is... De kik? Nektek milyen ötleteitek vannak? Kik halhatnak még meg/ veszíthetik el a képességük? Hősök, Diákok, Gonoszok??

Hawks túléli?Q.Q

Szívesen meghalgatnám a ti gondolataitokat :D

Néztem egy jó pár angol videót és rendesen meg is ilyesztettek. :')

2020. aug. 24. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagyon fognak szereplők meghalni,Hawsk sem.Max pár nagyon mellékszereplő,aki nincs komolyabb hatással a sorozatra,de ad neki egy kis szomorú hangulatot
2020. aug. 24. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok,talán Endeavor-nál ézrek egy kis halál szagot,illetve és sajnos Shigaraki-nál is.
2020. aug. 24. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
(Ha a szórakozás->anime,manga kategóriába rakod,sokkal több választ kapsz rá, feltehetőleg. Érdemes újraírni oda a kérdést.)
2020. aug. 24. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel, szerintem ez tipikusan az az anime amiben nem nagyon hullanak el szereplők, főleg nem főszereplők.

Szerintem Hawks tuti túléli.

Endeavorra én is gondoltam már, de egyszerűen túl jól helytáll a harcban, így a halála kicsit erőltetett lenne.

Az egyetlen amit elképzelhetőnek tartok, az pl Aizawa halála miközben egyik diákját ( Dekut, vagy igazából akárki mást) védelmezve hal meg.

2020. aug. 27. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!