Naruto shippudenhez magyar felirattal miért nincs HD?
Figyelt kérdés
Akárhol nézem csak 360p van :(
Olyan sz@r látni hogy külföldiek HDban nézik..
2020. aug. 16. 23:00
11/15 A kérdező kommentje:
oda meg kell meghívó szóval..
2020. aug. 17. 23:19
12/15 anonim válasza:
Sorozatbaráton is csak indavideos linkek vannak. Szerintem töltsd le külön HD-ben torrenttel, aztán külön hozzá töltöd a feliratot, legalább ha letörölnék egyszer, akkor is megmarad majd. Sőt, az újabb fajta VLC-mediaplayer még keres neked hozzá magától feliratot!
13/15 A kérdező kommentje:
Ha sorozatbaráton indavideo linkek vannak fake GPS kell használjak, mivel Erdélyben élek de hiába be vagyok jelentkezve a linkeken nem érzékeli... És inkább nem töltöm le mert sok helyet foglalna és még lehet nem is lenne helyes a fordítás. De azért köszi, még nem is tudtam hogy sorozatbaráton indavideo linkek vannak köszi.
2020. aug. 26. 08:29
14/15 anonim válasza:
én is erdélyben élek mégis mindig mentek nekem az indás linkek.
15/15 A kérdező kommentje:
Csak akkor indul el ha indavideon indítom el a videót.
2020. aug. 26. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!