Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bright Future, nem találom...

Bright Future, nem találom keresővel az utolsó négy fejezetet. Little help, PLEASE?

Figyelt kérdés

Még mielőtt ingerülten elkezditek püfölni a billentyűzetet hogy Goggle kereső, animés mangás oldalak és tanulj meg keresni a keresővel. Már megvoltak a körök, és nem találom. Angolban nincs fent, eredeti szintén nem található. Ez egy manhwa ami azt jelenti hogy koreai a mű, eredeti oldal már nem elérhető, és RAW-ként sem találtam meg sehol. De nem adtam „még” fel, azért írok ide, hátha valaki rávilágít arra, hogy mit szúrtam el.

Ha eredeti nyelven van meg az is megteszi, megoldom google fordítóval, ha bármilyen más nyelven van fen, az sem baj, csak tudjam letölteni…

2020. aug. 15. 11:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!