Death Note-ban Light miután meghalt hova került?
Figyelt kérdés
Mert ugye mondta neki Ryuk hogy se a pokolba se a mennybe nem kerülhet, és a eggyik openingben láttam hogy a halálistenek között az ő világukban van
(Bocsi ha hülyeséget írtam)
2020. aug. 14. 18:56
1/6 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel ő is halálisten lesz.
2/6 anonim válasza:
Nos, erre nincsen hivatalos magyarázat az alkotó részéről, de a fanok egyik elmélete szerint (amit Én is valószínűnek tartok) hogy akik emberként használják a Death Noteot, azokból lesznek haláluk után a Shinigamik.
3/6 anonim válasza:
azt is elmondta Ryuk hogy a semmiben fog bolyongani a lelke. Tehát a nagy semmiségbe.
4/6 I watch animes all day válasza:
Amikor Light meghal, a lépcső közepén fekszik ami azt jelképezi, amit Ryuk mondott. Sehova se kerül, bizonyára Shinigami lett.
5/6 anonim válasza:
Én meg úgy olvastam, hogy a Death Note világában (ahogyan valószínűleg a valóságban is) amelyik ember meghal, az egész egyszerűen semmivé válik, nem él túl a lelke semmilyen formában, tökmindegy, hogy használta-e a füzetet vagy sem. Szóval Ryuk tulajdonképpen szívatta Light-ot azzal a dumával, amit az anime elején mondott neki. De ez csak a mangából derül ki egyértelműen, az animeadaptációba nem vitték át.
6/6 anonim válasza:
Death Note, Volume 12, page 188, has these two rules in regards to "Mu": "All humans will, without exception, eventually die." This is immediately followed by, "After they die, the place they go is MU (Nothingness)."
These rules can be applied to both humans in general and humans who have used a Death Note.
The general implication of Mu is that all humans, regardless of their actions during life, simply cease to exist upon dying and are equal in death.
(Előző voltam, szándékosan nem tettem idézőjelbe a részletet, így is van belőle egy csomó a szövegben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!