Tudnátok segíteni? Nem ismerem ezt az animét...
Szóval egy háttértörténet.... Horvátországban nyaraltam, és ott láttam ezt az animét. Arról szól, hogy néhány gyereknek (3-4) van egy-egy világító (pls ne nevessetek) tégláik, amikkel, ha a ‘bázison’ (ahol mellesleg egy idősebb bácsi, sztem vkinek a nagyapja, van) be rakják valami kütyübe, akkor egy másik világba kerülnek, ahol mechákká válnak, és más ellenséges (földönkívüli vagy gonosz szervezet) mechákkal harcoltak. Abban az epizódban, amit láttam, épp szokásosan(?) velük harcoltak, amikor feltűnt egy új rózsaszín mecha, aki ugyanúgy a rosszakkal harcolt, de épp szorult helyzetben volt, azt a gyerekcsapat meg segített neki, de ő inkább maradt anonim, és elmenekült. Azonban amikor visszamentek a való világba, valami véletlen folytán megtalálják, ( az ő rózsaszín téglája ebben sokat segített) és valami betegség miatt hazavitték. Van még valami, ami meg maradt, a városban, ahol vannak, van egy nagy torony, és az animében kiderül, hogy az valami nagyon rossz dolog, ami vagy az ellenség bázisa, vagy valamiféle fegyver? Sajnos többet nem tudok mondani, habár ha néhány kérdés kell nektek, akkor megpróbálok válaszolni. És tudom, hogy a szöveg nem mindig értelmes, de kérlek, bírjátok ki
Előre is köszönöm a segítséget!
Sajnos nem nagyon emlékszem a kinézetükre, de ha esetleg ez segít, akkor mindegyikőjük egy színben hordtak ruhát. Mármint volt olyan, aki csak zöldet, és az árnyalatait, meg olyan, aki csak rózsaszínt és az árnyalatait, stb.
A második válaszolónak pedig, igen, myanimelisten már kerestem, de ott több mint ezer 'mecha' anime van, amit azért nem rövid idő átnézni.
oké, megtaláltam myanimelisten, köszönöm a segítséget.
Akit érdekel, Tenkai Knights a címe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!