Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mely animékből áll össze a...

Mely animékből áll össze a tízes toplistád?

Figyelt kérdés
Esetleg egy kis megjegyzés is mehet melléjük, hogy miért raktad a listádba, miért áll közel a lelkedhez.

2020. aug. 10. 22:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%

Death Note

Death Parade

Nana

Another

watamote

Satsuriko no tenshi

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru

Vampire knight

Naruto

Devils's Line

2020. aug. 11. 04:30
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

10 - NHK ni Youkoso!

9 - Perfect Blue

8 - Cowboy Bebop

7 - Kimetsu no Yaiba

6 - Nana

5 - Vinland Saga

4 - HxH

3 - Steins;Gate

2 - Grand Blue

1 - Phantom: Requiem for the Phantom

2020. aug. 11. 04:38
 3/16 anonim ***** válasza:
87%

Nincs a szó szoros értelmében vett általános 10-es TOP listám. Ahogy egyre többet látsz, egyre inkább egymásra tolódik, melyiket mennyire kedveled és rengeteg lesz a holtverseny.

Ez is inkább egy visszatalálós komment, hogy ha a napokban lesz annyi időm, majd mégis írjak valami listaszerűt.

2020. aug. 11. 06:11
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Fullmetal Alchemist (2003)

Dragon Ball + Z

Ayashi no Ceres

X

Neon Genesis Evangelion

Noir

Monster

Kyou Kara Maou

Witch Hunter Robin

hack://Sign

2020. aug. 11. 06:25
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
A "10 általam vélt legjobb anime" lista, vagy a "10 kedvenc anime" lista érdekel? Mert az nálam nagyon nem egyezik.
2020. aug. 11. 08:48
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, kiemelném a kérdés utolsó részét! "miért áll közel a lelkedhez". Azaz, a 10 kedvenced. :D

Az én kedvenceim, nem sorban:

Toaru Majutsu no Index és társai (kedvenc tsunderém és antihősöm innen származik)

Naruto és társai (az első anime, amit hétről hétre néztem, a világ, sztori és a képességek miatt)

Requiem for the Phantom (bérgyilkosos sztori és romantika keveréke nálam nyerő)

Douluo Dalu (bár ez nem japán, és nem is egészen anime, újabban erre vagyok a legjobban rákattanva a világ, a fejlődés és a harcrendszere, illetve a főhős rendes, de ha szükséges kegyetlen jelleme miatt)

Tate no Yuusha (a sztori, Raphtalia és Filo miatt XD)

Grancrest Senki (romantikus fantasy, jó zenével)

Shakugan no Shana (másik kedvenc tsunderém, illetve a sztori és a világ miatt)

Zetsuen no Tempest (másik kedvenc antihősöm, a világ és a szerelmi szál miatt)

Rurouni Kenshin (jó sztori, zene, szerelmi szál, részben történelmi)

Charlotte (a képességek, szerelmi szál és sztori miatt)

2020. aug. 11. 12:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lista mindig változik

10. Tenshi no Tamago (alig van benne beszéd, a szimbólumok, a látványvilág, a háttérzenék tökéletes hangulatot alkotnak)

9. Perfect Blue (Alapmű, imádom a felépítését)

8. Sailor Moon (A legikonikusabb)

7. Watashi no Ashinaga Ojisan (Annyira pozitív, tanulságos, és gyönyörű)

6. Boogiepop Phantom (A pszichológiai oldala megközelíthetetlen)

5. Boogiepop wa Warawanai (2019) (Talán a legösszetettebb történet, nagyon jó karakterek, mesteri újradolgozás)

4. Skip Beat! (Ez volt az az anime, aminek nem bírtam abbahagyni a nézését, szórakoztató és érdekes is a színészet miatt)

3. Versailles no Bara (Imádom a nemesekről szóló műveket. Mivel történelmi, rengeteget lehet belőle tanulni. Nagyon hangulatos, és szívszaggató...)

2. Kino no Tabi: the beautiful world (2003) (A csendessége, titokzatossága, egyedi világa miatt nagyon eltér minden alkotástól. Elég elvont)

1. Gankutsuou (Ebben aztán volt minden: kaland, dráma, arisztokrácia de ugyanakkor sci-fi, romantika, természetfeletti, thriller, tragédia. Kiváló történet, karakterek, legszebb látványvilág animében. Minden egyes percét imádtam.)

2020. aug. 11. 14:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs top 10. Nemhiszem, hogy a teljesen más kategóriájú animéket össze lehetne hasonlítani, hiszen más-más élményt adnak. Most fejeztem be a 198. animét és képtelen lennék listát összeállítani
2020. aug. 11. 20:21
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

1. Naruto - Erre az animere mindig is úgy fogok tekinteni mint az életem egy szakaszára

2. Hunter X Hunter - Az első anime amit végig néztem, nagyon imádom

3. Fullmetal Alchemist - Itt a sztori megvalósítása és maga a történet teszett

4. High School DxD - Az hogy perverz engem nem zavar sőt még egx kicsit tetszik is, de az ahogy a két főszereplő bármit megenne egymásért és a barátait olyan jó votl látni, az is nagyon tetszett hogy a mitológiát és a vallásokat is behozták

5. Assassination Classroom - Az első perctől kezdve imádtam, sokat sírtam rajta meg persze nevettem

6. Akame ga Kill - a sokszínű (szószerint) karakterek tetszettek benne és úgy megvolt az anime külön hangulata.

7. Boruto - Naruto '' folytatása'' a Narutot imádtam a Borutot nem annyira de azért annyira szeretem hogy a 7. Helyre kerüljön nálam

8. Yuri on Ice - Első sport anime amit láttam, Victort és Yuriot nagyon birtam

9. Death Note - Első anime amit láttam, de mikor elösször néztem nem fejeztem be mert számomra a sztori kezdett unalmas lenni aztán újból belekezdtem és nem értettem mi volt ezen unalmas 😂

10. Attack on titan - Szeretem, de nem a kedvencem viszont a történet itt is nagyon tetszett

2020. aug. 12. 09:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ghost in the Shell

Serial experiments Lain

Bartender

Cowboy Bebop

Ergo Proxy

One Piece

Planetes

Akira

Paprika

Afro Samurai

2020. aug. 12. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!