Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek a Boku no Hero...

Szerintetek a Boku no Hero Academia-ban a UA-ben kik a legerősebb diákok?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl. Az 5 vagy 10 legerősebb tanulók listájában kik lennének benne? Azt tudom, hogy a Nagy hármas tagjai benne lenne, de rajtuk kívül? Persze csak azok közül, akiket eddig megismerhettünk.

Láttam már véleményeket erről, de gondoltam, kiírom a kérdést ide ^^

2020. aug. 8. 23:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Most a Class 1-ból lehet Denkit mondanám. Most jelenleg nem olyan erős,de hogyha egyszer megtanulja kontrollálni az erejét akkor nagyon erős is lehet,végülis elektromosságról beszéllünk. Remélem Horikoshi nem fogja kihagyni a karakterfejlesztését,avagy nem csak Dekura fog fokuszálni a jővőben (szokása szerint).

Még nagyon sok potenciális tanuló van,talán még Shinsot és Tokoyamit is mondanám.

2020. aug. 9. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Ha csak a képességeket nézzük és nem a teknikák fejletségét,akkor Shinsou vagy Monoma.

Ha pedig,minden mást,pusztán a képesség nélkül is figyelembe veszünk,akkor Bakugou,mert ott a reflex,az erő,a gyorsaság és a kellő inteligencia meg motiváció.

2020. aug. 9. 01:41
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Ha mindent dolgot nézünk, ami számít a harcba, akkor Bakugou. Az előttem lévő leírta, hogy miért.
2020. aug. 10. 23:49
 4/5 anonim válasza:
Todorokit mondanám, az animében is leírta, hogy ő az egyik legerősebb diák, és tényleg nagyon erős. Kacchan, szerintem ezt nem kell elmagyaráznom. Meg nyilván Deku, mindig mondja az animében, hogy: "Ez annak a története, hogyan váltam a legnagyobb hőssé". Ők az 1/A-ból. A Nagy Hármasok, persze, meg én még Shinsot mondanám.
2023. márc. 28. 19:00
 5/5 anonim válasza:
Én Bakugot mondanám, nem ismétlem a többieket, ők jól leírták h miért. De amúgy mindenkiben van potenciál és szerintem ha felfejlesztik Cuiu és Tokoyami( hogy kell írni help) képességét akkor ők is erősek lesznek. Igen Cuiunál sokkal erősebbek is vannak, de neki több erőssége is van. Hosszú nyelv, tapadó korongok, magas ugrás, tárgyak lenyelése stb. Végtelen lehetőségek magyarul
2023. okt. 30. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!