Szerintetek a Boku no Hero Academia-ban a UA-ben kik a legerősebb diákok?
Úgy értem, hogy pl. Az 5 vagy 10 legerősebb tanulók listájában kik lennének benne? Azt tudom, hogy a Nagy hármas tagjai benne lenne, de rajtuk kívül? Persze csak azok közül, akiket eddig megismerhettünk.
Láttam már véleményeket erről, de gondoltam, kiírom a kérdést ide ^^
Most a Class 1-ból lehet Denkit mondanám. Most jelenleg nem olyan erős,de hogyha egyszer megtanulja kontrollálni az erejét akkor nagyon erős is lehet,végülis elektromosságról beszéllünk. Remélem Horikoshi nem fogja kihagyni a karakterfejlesztését,avagy nem csak Dekura fog fokuszálni a jővőben (szokása szerint).
Még nagyon sok potenciális tanuló van,talán még Shinsot és Tokoyamit is mondanám.
Ha csak a képességeket nézzük és nem a teknikák fejletségét,akkor Shinsou vagy Monoma.
Ha pedig,minden mást,pusztán a képesség nélkül is figyelembe veszünk,akkor Bakugou,mert ott a reflex,az erő,a gyorsaság és a kellő inteligencia meg motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!