Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hashirama hogy halt meg?

Hashirama hogy halt meg?

Figyelt kérdés

Ugye ha jól emlékszem a shinobik istenének hívták, de akkor hogy halhatott meg?

Tudom hogy egy közönséges ember volt nagy hatalommal, azonnali gyógyulással, végtelen sok chakrával de akkor ki tudta megölni, úgy, hogy szó nem volt róla az animében? (vagy csak én siklottam el felette?)

Vagy csak simán megöregedett és természetes halált halt?

2020. aug. 6. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csak hashirama volt rá képes természetes uton
2021. aug. 15. 17:35
 12/13 everlight ***** válasza:
Nem derült ki az animéből,sajna.Az edo tensei es formájában fiatalnak kb 30 évesnek tűnik,de lehet csak a lélek energiája miatt a régi fiatal formájában került vissza az élők közé.
2021. szept. 20. 22:32
 13/13 anonim válasza:

Elvileg ő volt a legerősebb shinobi, regeneráció, emberfeletti erő, tapasztalat a harcokban, megküzdött Madaraval és a kilenc farkúval egyszerre....nincs olyan karakter aki ki tudta volna nyírni....kivéve egy valakit....saját maga.

Minden bizonnyal egy tiltott jutsuval visszament az időben és véletlenül megölte a múltbéli önmagát, így kitörölte magát a jelenben.

2024. márc. 18. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!