Olyan anime, amit azt kívánsz bárcsak megnézhetnéd újra előről, úgy, hogy még nem láttad?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg kedvenc anime karakterek, akiket azt kívánsz, bárcsak igaziak lennének? Személy szerint én az Attack on titan-t nézném újra. Karakterből, pedig szintén aot-ból Levi a kedvencem.2020. aug. 5. 17:35
11/13 anonim válasza:
Death Note, Hetalia, Attack on Titan, Hunter x Hunter, Nanatsu no Taizai
12/13 Hintalow válasza:
Hát nekem azért régebbiek, de ebben tuti a fiatalkori nosztalgia is benne van, gyerekként nagy érzelmek kötöttek hozzájuk:
Fushigi no Umi no Nadia
GTO
Love Hina
persze ezeket 20-25 éve néztem, nagyon más életszakaszban :)
13/13 anonim válasza:
Hunter x Hunter egyértelműen.
Szerencsére egy-két év alatt el szoktam felejteni a történeteket annyira, hogy újra meg tudom nézni. A HxH-t a karantén alatt ismertem meg, és vagy 2-3* megnéztem (régit is, újat is), de még így is egy csomót elemezgetem magamban, szóval nem tudom, hogy fogom így elfelejteni :D Az a baj, hogy néztem más animéket is, volt is egy-két egész jó, de semmi nem tudja betölteni az űrt, amit a HxH hagyott maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!