Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi van a Shokugeki no Souma...

Mi van a Shokugeki no Souma Gou no Sara fordításával?

Figyelt kérdés

Eléggé furcsának tartom hogy lassan kijön a 6. rész is, és csak a 3. részig láttam lefordítva mindenhol jobbik esetben, de azt is csak egy héttel a japán kiadás után találtam meg. Ami szerintem elég furcsa, mert a Shokugeki elég népszerű is hogy lefordítsák, de sehol sem találom meg magyar feliratosan.

Valaki fordít esetleg vagy tudja hogy hol találok egy olyan oldalt, ahol szorgalmasan teszik fel az újabb epizódokat?

#fordítás #Japán #Shokugeki no Souma #Shokugeki no Souma Gou no Sara
2020. aug. 5. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Az van a fordításával, hogy emberek csinálják, nem pedig gépek, amik úgy dolgoznak, ahogy te fütyülsz. Ne légy türelmetlen, és örülj, hogy egyáltalán VAN fordítás, mert egy 20 perces epizód feliratozása is több órányi ingyenmunkát jelent.
2020. aug. 5. 15:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem így értettem. XD

Tisztában vagyok vele hogy nem egy egyperces munka, főleg hogy nem csak fordítani, hanem még a felirat szerkesztését is meg kell oldani. Csak kíváncsi vagyok hogy mi lehet ennek az oka, mert általában a részek max. három napos késéssel jelennek meg.

Elég furcsának tartom, mert mint már írtam, a Shokugeki no Souma egy elég népszerű anime is, és nem tartom azt valószínűnek, hogy minden anime fordító leállt csak úgy a 3. résznél, mert belefáradtak, amíg hetente jelennek meg az újabb részek.

Csak szerintem furcsa? (•~•)

2020. aug. 5. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az van, hogy a 3.résznél szünetre ment az anime mint sok másik a vírus miatt. Nem azért nem fordították, mert lusták voltak, hanem mert nem volt mit :D
2020. aug. 5. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!