Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime lehet ez?

Melyik anime lehet ez?

Figyelt kérdés
Keresek egy animét! A főszereplő fiú még kiskorában találkozott egy kislánnyal, aki egy sellős könyvet adott neki. A fiú most ugyanabba az iskolába jár az említett lánnyal, akibe szerelmes.

2020. aug. 5. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Sellős könyv? Mikor láttad ezt az animét? Azt tudod, hogy kb hány éve jelent meg? Egyáltalán újszerűnek nézett ki vagy klasszikus? Milyen hajszíne volt a fiúnak és a lánynak?
2020. aug. 5. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Keresési eredmények

Internetes találatok

Top 10 anime, ami garantáltan összetöri a lelkedet - 90's kid

oneoftheninetieskids.blog.hu › Kult › 90's kid

2017. dec. 13. - Kivéve, ha szociopata vagy. Az anime egy nagyon megosztó jelenség, de aki már elég mélyre merült az otaku világban, tudhatja, hogy a japán ...

Régebbiek - animék és sorozatok - G-Portál

animekessorozatok.gportal.hu › gindex

A történetük 1972-ben játszodik egy vidéki középiskolában ahol normálisa zajlik az ... A fiú a rokonainál kap szállást, de balszercséjéra beteg lesz és kórázba kerül. ... ő volt az első, aki találkozott Akira-val, aki anyján kívül hallotta még énekelni, ... és azért, hogy szerelme "életben maradhasson" (itt most érésre utalok nem a ...

Régebbiek - animék és sorozatok - G-Portál

animekessorozatok.gportal.hu › gindex

Maga az anime egy fiúról Otaniról és egy lányról Risáról szól. Történet egy iskolában játszódik ahol az elsőévesek most kezdték az évet.Otani az átlagos fiúknál ...

Anime ajánló - lányoknak - Anime, Manga és Kpop!

backnback.blogspot.com › anime-ajanlo-lanyoknak

Adott egy férfiú, aki felébredése után egy csatatéren találja magát. ... A fiú, Otonashi természetesen őrültnek tartja a lányt, és odasétál az ... Életük teljesen normális, fordulatoktól mentes az iskolában, egészen addig, amíg Nana szerelmet nem vall ... Tipikus romantikus anime, ami most a zene világába kalauzol el minket.

2020. aug. 6. 04:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves #1!

December környékén kezdtem nézni. Nem tudom mikor jelent meg, de újszerűnek nézett ki.

Fontos tisztáznom hogy csak pár részt láttam belőle!(kb.6-ot)

A hajszínekre sajnos nem emlékszem tisztán, de van még pár dolog ami eszembe jutott.

A fiú legjobb barátja (aki talán szőke) belezúg a „lúzer” osztályelnök lányba, aki ezt szekálásnak veszi. Megkéri a lányt (akibe a fő szereplő szerelmes), hogy segítsen neki visszautasítani. A lány segít neki és elmegy vele egy "találkára", ahol megbeszélik a szőke sráccal a dolgokat. A találka helye egy kisbolt mellett van, ahol képregényeket is árulnak. A szőke srácot a főszereplő kíséri és próbálja kisegíteni barátját a csávából.

2020. aug. 6. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

De jó, hogy írtál még részleteket :D

Konbini Kareshi lesz szerintem.

Már elsőre tudtam, hogy láttam én is, de nem ugrott be, hiába néztem végig a látott listámat. De így szinte tuti, hogy a Konbini Kareshi az :D

2020. aug. 7. 19:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2020. aug. 10. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!