Jézusom,van egyáltalán itt bárki aki bírja Near-t?
2020. aug. 3. 13:38
4/8 anonim válasza:
Egyébként nero és mello együtt múlta felül Kira-t, aki felül múlta L-t. Szóval, ha a kettőt egy csapatként veszük ők, ha külön-külön L.
2020. aug. 3. 14:19
5/8 anonim válasza:
#4-es még így sem. Near és Mello csak azért múlta felül Kirát, mert előttük L már rájött egy csomó mindenre Kirával kapcsolatban. Plusz Kira azt hitte, hogy L-en kivül senki nem győzheti le, ezért alapvető hibákat is elkövetett, mert nem vette komolyan azt a kettőt. Nagyon távol állnak egymástól.
2020. aug. 3. 14:23
6/8 anonim válasza:
Hát én Kira eszméivel értek egyet minden mértékben.
2020. aug. 3. 15:34
7/8 anonim válasza:
Az még egy fontos szempont, hogy L egyedülálló karakter volt, Near pedig csak egy kissé félresikerült másolata. Mello-t én személy szerint bírtam, de L mellett ő is csak második lehet nálam.
2020. aug. 3. 15:42
8/8 anonim válasza:
3-as én bírom Near-t. Szerintem sem lett volna ennyire könnyű dolga Near-nek ha nincsenek meg az információi. De nem véletlen lett ő L utódja, vagyis nem segghülye. Arról ő meg nem tehetett hogy L pont a nyomozás közben halt meg. Ha most félrerakom az én véleményem, és megnézem neten akkor sok mindent találok. Egyik kérdés eleje hogy Near okosabb mint L de az író azt mondta hogy L okosabb Light-nál és Near-nél is. Ha tovább megyek akkor megtalálom azt amit a 4-es ír. Mello and Near felér együtt L-hez. De írnak mindent a fanok pl: együtt túlszárnyalják L-t, a másik hogy csak pont az ő szintjén lesznek.
Nekem L okosabb de Near a második kedvencem ( miután túltettem magam L halálán 😂) így tökmindegy. Ő elkezdte, Near befejezte. Persze Mello nélkül nem sikerült volna vagy nehezebben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!