Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen unalmas animéket ismertek?

Milyen unalmas animéket ismertek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 2. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
konohana kitan,valaki régen ajánlotta,de minden egyes perce unalmas volt a felénél abba is hagytam.
2020. aug. 2. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyikre se merem rámondani, hogy unalmas, mert amik nem tetszenek azokat 3-4. résznél abbahagyom és nem szeretek olyan animéről véleményt mondani amit nem láttam végig :D Amire tisztán emlékszem, hogy nem jött be az a school days volt
2020. aug. 2. 23:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
School Days az egyik legnagyobb phaszság, amit valaha láttam, biztos sokan találják unalmasnak, de szerintem a trash faktor miatt megéri adni neki egy esélyt. :D
2020. aug. 3. 05:07
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Elfen Lied
2020. aug. 3. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Sentimental Journey

Otome Youkai Zakuro

ReLIFE

Ghost Hunt

Hitorijime my Hero

Arte

Magic-kyun no Renaissance

Sengoku Night Blood

A Fairy Tail Dragon Cry film és a No Game no Life Zero film

Noragami

2020. aug. 3. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem nézek végig unalmas animét/filmet. Egyéni véleményem de nekem a Noragami nem unalmas. Pár napja néztem végig Ova-kal együtt. Másnak lehet az, nem bűn. A No Game no Life Zero filmet meg nem mostanában láttam így az nem tom mennyire unalmas.
2020. aug. 6. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Barakamon

Egyike a hype sorozatoknak, amik állítólag nagyon viccesek, de még csak el sem mosolyodtam rajta.

Bleach

Több mint 350 rész, amiből talán az első ~60 értékelhető? A többiben folyamatosan ugyanazokat a köröket futják és folyton resetelődik a történet minden történetív elején. És ennek ellenére is egy reumás csiga tempójával vonaglik a történet. Ezen még az sem segít, ha a fillereket is átugrod, mert annak érződik az egész.

Fate/Grand Order: First Order

Több, mint egy órás TV special. Meg lehet csináni dialóg központú animét érdekesre. Ez nem az. A létezó legunalmasabb helyeken a létező legunalmasabb módon ontja az expozíciót a film kb 4/5-edében. Olyan érzés ezt végignézni, mint elolvasni egy hosszú Wikipédia bejegyzést egy témáról, ami nem érdekel, amit olyan valaki írt, akit szintén nem érdekel.

Isekai wa Smartphone to Tomo ni.

OP főszereplővel is lehet jó történetet írni, csak írni kell egy karaktert, ami másról is szól, minthogy határtalanul erős és émelyítően tisztességes, illetve megírni köré egy világot, ahol ki tud bontakozni. Ennek a sorozatnak ez nem sikerült. Soha semminek nincs tétje.

Kimi ni Todoke

Unalmas karakterek 25 epizódon keresztül egy helyben toporgó története unalmas környezetben.

Ore Monogatari!!

Kb. ugyanaz, mint az előző, bár annyira nem rossz. Így is két gugytustalanul szeplőtelen karakter idétlenkedik 24 részen keresztül.

Sukitte Ii na yo.

Ez legalább rövidebb, mint az előző kettő, de hosszabbnak tűnik. A szereplőknek nincs és nem is volt soha élete. A mindennapjaik semmi másról nem szólnak, mint a szerelmi életük. Se életcéljaik, se hobbijuk. Nehéz úgy azonosulni egy karakterrel, ha az nem más, mint egy fényvisszaverő elem. Nehéz úgy megérteni, miért érez iránta úgy a másik ahogy, ha egyszer nincs semmiféle jellemvonása.

2020. aug. 8. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!