Tudnátok valami ilyesmi romantikus animét mondani?
Ez lemaradt:
Had kínozzam magam azzal, hogy másnak van valakie. Mondjuk lehet, hogy annyira beleélem magát a lány helyébe, hogy jobban fogom magam érezni xd
AnimeLove HUN (@AnimeLoveHUNx) — Likes | ASKfm
ask.fm › AnimeLoveHUNx › best
Szia tudnál pár romantikus animés mondani? over 1 year ago. Nem nagyon nézek romantikus animeket de...ao haru ride, Say I love you, Tonari no kaibatsu-kun ...
Anime ajánló - lányoknak - Anime, Manga és Kpop!
backnback.blogspot.com › anime-ajanlo-lanyoknak
Az animére jellemző a romantikus, de egyben drámai hangvétel is. ... Azt hiszem, nem nagyon tévedek, ha azt mondom, hogy elsősorban lányoknak ajánlatos ...
Szezonajánló: 2019-es téli animék - Garden of Secret Dreams
garaitimi.hu › szezonajanlo-2019-es-teli-animek
2019. jan. 23. - Műfaj: fantasy, dráma, romantikus, kaland, akció, seinen; Stúdió: ... ami miatt általában nem jön be egy ilyen sorozat, mégis azt mondom, hogy .
Ao haru ride
Orange
Fruits basket
Bokura ga ita
Sukite ii na yo
Egyenlőre ennyi jut eszembe
Shigatsu wa Kimi no Uso, avagy angolul Your Lie in April. Egy az egyben ugyanaz, mint amit leírtál, ráadásnak pedig az egyik legjobb anime szerintem, ami elkészült, nem csak a műfajon belül. Mondjuk, elég híres, úgyhogy lehet, nem tőlem hallottad először a címet.
Bunny Girl Senpai: ehm... van benne ilyen is. Azért nem hagyhattam le, mert ez talán a kedvenc (de mindenképpen top 3-as szintű) animém, és... fogjuk rá, hogy olyan. (Bár itt inkább Sakuta segíti ki Mai-t, mint Mai Sakutát, de ha úgy vesszük, először Shoko mentette meg Sakutát. Remélem, aki nem látta az animét, annak fogalma sincs, hogy miről beszéltem.)
Koe no Katachi: ez is csak nagyon közvetetten, de mivel ez is egy fantasztikus anime, muszáj volt megemlítenem.
A kritériumodnak leginkább az első amit írtam felel meg, de a másik kettőt is nagyon ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!