Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animét nézzek? Többi lent👇

Milyen animét nézzek? Többi lent👇

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok olyan animét ajánlani amiben a főhős az erejét nem tudja használni? Ezeket láttam: Naruto,naruto shippuden,boruto,hősakadémia,dragon ball
2020. júl. 23. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Attack on Titan.

Meg lehet nem pont ilyen lesz de One Punch Man, nem tudja kihasználni az erejét.

Vagy még lehet a Masou Gauken HxH de lehet jobban jársz ha rá sem pillantasz😅

2020. júl. 23. 20:49
 2/4 A kérdező kommentje:
A one piece milyen? #1 amugy koszi megbezem amit mondtal👉👍
2020. júl. 23. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:

"A one piece milyen?"

jó, csak nagyon hosszú, természetesen nem lehetetlen bepótolni, csak jóval több időbe kerül mint a többi anime, ha bejön a story, simán megéri

itt jól lehet látni, mi-meddig tart: [link]

vannak unalmasabb/lasabb jelenetek benne, de vannak nagyon izgalmas és megható részek is

mindenki szépen lassan fejlődik, új dolgokat tudunk meg stb., bár nekem az első ~500 rész jobban bejött (vagy csak mert új volt számomra)

esetleg mondanám még a Inuyasha-t és a Bleach-et, bár nem mostanában láttam, így megkopott az emlékezetem, egyik főhős sincs tisztában, hogy valójában mire is képes

és akkor még ott az új "hype" a Black Clover, bár nekem annyira nem jön be

2020. júl. 24. 16:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi utána nézek mindegyiknek #3👉👍
2020. júl. 24. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!