Engem nagyon idegesít,hogy ha egy pasi karakterből,lányt csinálnak. Titeket is?
Abszolút nem zavar, hogy valaki cosplayben megcsinálja egy pasi karakter női mását és fordítva. Ezt hívják crossplaynek.
Amúgy a Fushigi Yuugiban Nuriko is pasi, de női ruhát hord, aminek az okát a mútjában kell keresni. Ő sem heccből csinálja. Bár az elején én is pasinak hittem, mikor először néztem az animét.
1.Tudom,de fiúk is voltak a buliban, úgy is elvegyülhetett volna. Egyépként meg a lányok egyedül is meg tudták volna oldani.
2. Na ez aztán megoldás."Ne nézz animét." Amúgy nem kértem megoldásokat csak,azt kérdeztem, titeket is zavar-e?
3. Ha nő öltözik pasinak az oké. De engem,akkor is zavar,ha fordítva történik meg. Főleg ha nem saját akaratából,hanem pl. azért,mert nincs elég lány az osztályban,ezért egy fiúnak kell felvennie a cselédruhát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!