Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki le tudná nekem írni a...

Valaki le tudná nekem írni a One Punch Man edzés tervet? ^^

Figyelt kérdés

2020. júl. 21. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem,de itt egy vidi.

[link]

2020. júl. 21. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
100 fekvőtámasz, 100 guggolás, 100 felülés és 10 km futás.
2020. júl. 21. 22:38
 3/5 A kérdező kommentje:
arigatou❤️
2020. júl. 22. 01:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem tudjuk a teljes edzéstervet, pl Saitama is megemlíti, hogy nem lehet légkondit használni, meg egy csomó ilyen apró dolog. Na már most a csomó ilyen apró dologról nem tudunk. Ez még nem is lenne nagy baj, ha a valóságban használnánk ezt az edzést módszert, csak ez egy másik problémát is felvett. Nem edz meg minden izmot. Kevés izmot mozgat meg, de azokat nagyon. Ha rendes edzést akarsz, de mégis szeretnél ehhez ragaszkodni, akkor legalább ki kell egészíteni, pl hátizmok erősítésével is.
2020. júl. 22. 07:28
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

A hol jól tudom a környéke miatt lett olyan erős mert sok volt a szörny/bűnözök és ezeket mindennap átélte

Bár én ezt csak olvastam szóval kitudja:)

2020. júl. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!