Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kik a kedvenc karaktereitek a...

Kik a kedvenc karaktereitek a Narutoból?

Figyelt kérdés

Nekem:

Shikamaru, Gara, Temari, Neji.

2020. júl. 21. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
98%

Itachi, Jiraya, Kakashi, Killer Bee🐝🐙

Sasuke,Orochimaru,és az Akatsuki! A mesterhármas "gonoszok". Lehet akárki a főgonosz, számomra ők az OG! (original gangsterek) Nekem az az időszaka tetszett a legjobban az animének, amikor még ezek a szálak voltak központban, iszonyat jól ki voltak találva a karakterek, izgalmas harcok, jó zenék (az Akatsuki OST főként, Sasuke gitáros OSTje), a Paines arc pedig tényleg megadta azt az igazi hátborzongós, libabőrt. Nem úgy, mint ezek a tébolyult ufo istenek és istennők manapság 👽😪

Klán szempontból Uchiha párti vagyok. Iszonyat erős klán, komplex, izgalmas történettel, tragikus sorssal, kivételes ninjákkal benne.

Viszont ha csak egyet kellene mondanom, Uchiha Itachi!!!

2020. júl. 23. 00:19
 12/13 anonim ***** válasza:
97%
Rengeteg kedvenc szereplőm van. De ha választanom kéne akkor Sasuke, Hinata, Sakura, Temari, Lee, Shikamaru, Kakashi, Gai, Tsunade
2020. szept. 27. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:
97%
Naruto, Hinata a shippuuden végén, Kiba, Shikamaru, Gaara, Yahiko, Nagato, Itachi, Deidara, Neji, Minato & Kushina
2020. okt. 30. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!