A lentiek alapján milyen animét ajánlanál?
Témában legyen hasonló, mint a lentiek.(főleg az első 4) Harc, karakterfejlődés, kicsit vicces... Jöhet minden, ami maradandó volt, és az első résztől is le tudott kötni. Sajnos sokszor hamar ráunok egy-egy animére, ha nem tud lekötni valamivel már az elején.
Amit eddig én láttam:
- Attack on Titan
- Fullmetal Alchemist Brotherhood
- Vinland Saga
- Black Clover
- Goblin Slayer
- Death Note
- The Rising of The Shield Hero
- Dororo
Ha tudsz, nyugodtan ajánlhatsz olyan youtubert is, akinek a videója alapján teszed le a voksod egy-egy anime mellett!
Köszönöm előre is!!
Boku no Hero Academia (kell kb. 3-4 rész mire beindul)
Hunter x Hunter
Illetve youtuber akit ajánlok:
A Vinland Saga és a Death Note nem tudom, hogy kerültek ebbe a listába, miközben az baromira nem a harcról szól.
Amúgy akkor legyen a Code Geass, abban a harcolnak is, de az sem a harcról szól kifejezetten. Illetve Mahou Shoujo Madoka Magica.
Köszönöm szépen mindenkinek, biztos találok ezek között olyat, amit megnézek majd!
A "the promised neverland"-et láttam, kifelejtettem a felsorolásból, de tényleg nagyon jó, mint anime, a mangát nem olvastam, de nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.
A Vinland Saga és a Deth Note pedig úgy került a listába, ha már itt tartunk, hogy "amit eddig láttam". Mivel tetszettek, így bennem volt, hogy szívesen megnéznék több hasonló tartalommal bíró animét is, a harc pedig utána, mint további plusz szempont volt megadva.
Arslan Senki
Shoukoko no Altair
Angolmois
Monster
Mirai Nikki
Yuyu Hakusho
Shaman King
Fushigi Yuugi
Zero no Tsukaima
Red Garden
Witch Hunter Robin
Wolf's Rain
X TV
DNA2 TV
Inuyasha
Rurouni Kenshin
Slayers
Hirtelen ezek jutnak az eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!