Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A lentiek alapján milyen...

A lentiek alapján milyen animét ajánlanál?

Figyelt kérdés

Témában legyen hasonló, mint a lentiek.(főleg az első 4) Harc, karakterfejlődés, kicsit vicces... Jöhet minden, ami maradandó volt, és az első résztől is le tudott kötni. Sajnos sokszor hamar ráunok egy-egy animére, ha nem tud lekötni valamivel már az elején.

Amit eddig én láttam:

- Attack on Titan

- Fullmetal Alchemist Brotherhood

- Vinland Saga

- Black Clover

- Goblin Slayer

- Death Note

- The Rising of The Shield Hero

- Dororo

Ha tudsz, nyugodtan ajánlhatsz olyan youtubert is, akinek a videója alapján teszed le a voksod egy-egy anime mellett!

Köszönöm előre is!!

2020. júl. 21. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Dorohedoro,Shicisei no Subaru
2020. júl. 21. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
One Punch Man, the promised neverland (bár egy mangát olvasó barátom szerint borzalmas befejezése lesz, de azért mondom, mert az első évad marha jó)
2020. júl. 21. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Boku no Hero Academia (kell kb. 3-4 rész mire beindul)

Hunter x Hunter

Illetve youtuber akit ajánlok:

https://www.youtube.com/channel/UCBs2Y3i14e1NWQxOGliatmg

2020. júl. 21. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Rakudai Kishi no Cavalry
2020. júl. 21. 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

A Vinland Saga és a Death Note nem tudom, hogy kerültek ebbe a listába, miközben az baromira nem a harcról szól.

Amúgy akkor legyen a Code Geass, abban a harcolnak is, de az sem a harcról szól kifejezetten. Illetve Mahou Shoujo Madoka Magica.

2020. júl. 21. 16:27
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, biztos találok ezek között olyat, amit megnézek majd!

A "the promised neverland"-et láttam, kifelejtettem a felsorolásból, de tényleg nagyon jó, mint anime, a mangát nem olvastam, de nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.

A Vinland Saga és a Deth Note pedig úgy került a listába, ha már itt tartunk, hogy "amit eddig láttam". Mivel tetszettek, így bennem volt, hogy szívesen megnéznék több hasonló tartalommal bíró animét is, a harc pedig utána, mint további plusz szempont volt megadva.

2020. júl. 21. 18:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Arslan Senki

Shoukoko no Altair

Angolmois

Monster

Mirai Nikki

Yuyu Hakusho

Shaman King

Fushigi Yuugi

Zero no Tsukaima

Red Garden

Witch Hunter Robin

Wolf's Rain

X TV

DNA2 TV

Inuyasha

Rurouni Kenshin

Slayers

Hirtelen ezek jutnak az eszembe. :)

2020. júl. 21. 18:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Uuuh nagyon szépen köszönöm, jó sok jutott hirtelen az eszedbe, szemezgetek mindenképpen!
2020. júl. 21. 19:54
 9/13 anonim ***** válasza:
68%
Gangsta. Harcok vannak, nem tipikus karakterek, egyedi történet.
2020. júl. 23. 00:49
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 23. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!