Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime karakter bőrében...

Melyik anime karakter bőrében mernél átmenni az Attack on Titan világába?

Figyelt kérdés

2020. júl. 18. 10:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%
Egyikében sem. Eltekintve attól, hogy alapból is egy középszar anime, a világa eleve nem olyan, amiben bárki bőrében szívesen élnék.
2020. júl. 18. 10:26
 2/21 anonim ***** válasza:
51%
Evridiki, ez nem kérdés
2020. júl. 18. 10:38
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Egyikében sem.
2020. júl. 18. 11:01
 4/21 anonim ***** válasza:
24%

Overlordból

Ainz Ooal Gown testében :3

Persze csak ha a képességeket is viszem.

2020. júl. 18. 12:41
 5/21 anonim ***** válasza:
19%
Az AoT-t magát is utálom. Nagy a hype körülötte, de igazából eléggé felejthető alkotás.
2020. júl. 18. 12:55
 6/21 A kérdező kommentje:

Felejthető? Hogy érted?

Ez egy high concept fantasy. Az emberiség falak mögött él, és a külvilágot óriások uralják, melyeknek különleges tulajdonságaik vannak. Ahogy a sztori halad egyre több rejtély merül fel és egyre több a kiszámíthatatlan, áll-leejtős fordulat. Szerintem ez azon darabok közé tartozik, amelyek megérdemlik a hypeot, mert nem sok olyan van, ami ennyire izgalmas és ennyi rejtély, plot twist van benne. A One Piece-en kívül hirtelen mást nem is tudok mondani.

Szerintem abszolút felejthetetlen és klasszikus manga/anime.

2020. júl. 18. 13:23
 7/21 anonim ***** válasza:
19%
Sok a rejtély és tele van plot twisttel? Nem a Divine Bell-re gondolsz?
2020. júl. 18. 13:44
 8/21 anonim ***** válasza:
65%

Elkeserítő ez a rosszindulat itten. :/

Nem azt mondom, nem volt hibátlan alkotás, de a legutóbbi évad azért bebizonyította, igenis miért van a klasszikusok közt. Nekem sem a legkedvencebb anime, de az utálatot ennyire nem érdemli meg. Ennél sokkal rosszabb hype animék is vannak, arról nem is beszélve, hogy az Aot népszerűsége eléggé lecsengett mostanára.

2020. júl. 18. 13:45
 9/21 anonim ***** válasza:
9%
Ha az AoT klasszikus, akkor a Dragon Ball mi? Nevetnem kell, hogy az ilyen agyonhype-olt izéket klasszikusnak nevezik. Hová fajult a világ?! XD
2020. júl. 18. 21:13
 10/21 anonim ***** válasza:
84%

A Dragon Ball? Inkább hadd ne mondjam ki mit gondolok róla felnőtt fejjel.

Az első évad volt hypeolva egyedül ami 7 évvel ezelőtti történet, szóval jól le vagy maradva. Mondjuk nekem nincs szükségem rá, hogy mások hypeolják, az AoT megteszi azt a saját jeleneteivel, már az első résztől kezdve. A mostani manga fejezet pedig rávilágított, hogy mennyire egyedi történetet is kaptunk. Szóval én örülnék ha oda fajulna a világ, hogy az ilyen animéket hypeolják. Mindenesetre kíváncsi lennék hány részt néztél meg belőle, hogy ilyen sekélyes véleményed van róla. Ha meg leragadtál a kilencvenes években az nem az AoT hibája.

2020. júl. 18. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!