Melyik anime karakter bőrében mernél átmenni az Attack on Titan világába?
Overlordból
Ainz Ooal Gown testében :3
Persze csak ha a képességeket is viszem.
Felejthető? Hogy érted?
Ez egy high concept fantasy. Az emberiség falak mögött él, és a külvilágot óriások uralják, melyeknek különleges tulajdonságaik vannak. Ahogy a sztori halad egyre több rejtély merül fel és egyre több a kiszámíthatatlan, áll-leejtős fordulat. Szerintem ez azon darabok közé tartozik, amelyek megérdemlik a hypeot, mert nem sok olyan van, ami ennyire izgalmas és ennyi rejtély, plot twist van benne. A One Piece-en kívül hirtelen mást nem is tudok mondani.
Szerintem abszolút felejthetetlen és klasszikus manga/anime.
Elkeserítő ez a rosszindulat itten. :/
Nem azt mondom, nem volt hibátlan alkotás, de a legutóbbi évad azért bebizonyította, igenis miért van a klasszikusok közt. Nekem sem a legkedvencebb anime, de az utálatot ennyire nem érdemli meg. Ennél sokkal rosszabb hype animék is vannak, arról nem is beszélve, hogy az Aot népszerűsége eléggé lecsengett mostanára.
A Dragon Ball? Inkább hadd ne mondjam ki mit gondolok róla felnőtt fejjel.
Az első évad volt hypeolva egyedül ami 7 évvel ezelőtti történet, szóval jól le vagy maradva. Mondjuk nekem nincs szükségem rá, hogy mások hypeolják, az AoT megteszi azt a saját jeleneteivel, már az első résztől kezdve. A mostani manga fejezet pedig rávilágított, hogy mennyire egyedi történetet is kaptunk. Szóval én örülnék ha oda fajulna a világ, hogy az ilyen animéket hypeolják. Mindenesetre kíváncsi lennék hány részt néztél meg belőle, hogy ilyen sekélyes véleményed van róla. Ha meg leragadtál a kilencvenes években az nem az AoT hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!