Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animéket tudtok ajánlan...

Milyen animéket tudtok ajánlani amik nagyon félelmetesek? A belezős csonkolós műfaj annyira nem érdekel.

Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Monster (itt mondjuk inkább maga a történet ijesztő, hiszen az emberi természet ugye...)

Another (itt azért van vér és hulla rendesen)

Higurashi no Naku Koro Ni + Kai (dettó sok a vér + a rejtély)

Deadman Wonderland

2020. júl. 16. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
parasite esetleg,nagyon egy olyan animét se ismerek ami annyira de annyira rémísztő lenne.
2020. júl. 16. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Gakkougurashi (a mangáját is ajánlom, mert az animével nincs befejezve a sztori)

Elfen Lied (ennek most készítenek egyébként magyar szinkront)

Higurashi no naku koro ni (és a második évada)

(Ez a három anime, amit feljebb írtam, rengeteg aranyos jelenetet tartalmaz, de mellette ijesztőt is, de pont az aranyos jelenetek teszik a ijesztő jeleneteket még ijesztőbbé, mert ugye váratlanok.)

Umineko no naku koro ni

Shiki (inkább csak a vége felé, szerintem ez inkább pszihológiai, mint horror)

Another

Talán a Danganronpa, ha elfeledkezünk arról, hogy rózsaszín a vér benne... 😅

Ezekben nem maga az anime az ijesztő, hanem a yandere (nem kifejezetten ijesztő, de nekem a hideg futkos a hátamon Yunótól és Satoutól...):

Mirai Nikki

Happy Sugar Life

Mondanám még a Jigoku Shoujo-t is, mert nagy kedvencem, de az inkább pszichológiai, bár az is horror kategóriás, szóval talán.

2020. júl. 17. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 a danganronpa mióta ijesztő?
2020. júl. 18. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!