Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime, ahol a főszereplő op...

Anime, ahol a főszereplő op és könyörtelen?

Figyelt kérdés

Olyan animéket keresnék, ahol a főszereplő az egyik legerősebb, és könyörtelen az ellenfelével, de amúgy másokkal rendes. Tehát nem lágyszívű az ellenfelével, hanem megöl bárkit, aki őt vagy a szeretteit fenyegeti. Lehet akár híres is, hogy a neve hallatán bárki összecsinálja magát, de lehet olyan is, aki titokban dolgozik, a lényeg, hogy harcban könyörtelen legyen.

Néhány példa, amiket eddig láttam:

Code: Breaker: Rei

Toaru sorozatok: Accelerator

Douluo Dalu: Tang San

Full Metal Panic!: Sousuke

Zetsuen no Tempest: Mahiro

Requiem for the Phantom: Reiji

Szerintem ebből nagyjából értitek, hogy mire gondolok. Tehát op, rendes azokkal, akik közel állnak hozzá, viszont könyörtelen az ellenfelével. Még annyi fontos lenne, hogy lehetőleg ne legyen hárem vígjáték, de túl darkos se legyen, hanem kb. olyasmi hangulatúak, mint amiket felsoroltam. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2020. júl. 14. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke
2020. júl. 14. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Boku no Pico <3
2020. júl. 15. 01:55
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Van egy elég népszerű anime ami még nem mutatta meg a főhős ezen oldalát, viszont ha kiírnám azzal spoilereznék. Szóval marad a Hunter x Hunter-ből Killua, valamint Gon-nak is van egy hasonló jelenete.
2020. júl. 15. 06:37
 4/8 vadmester ***** válasza:
55%
Youjo senki. Könyrtelen ot a hadnagy aki bárkit meg tud őlni
2020. júl. 15. 06:38
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Dragon Ball.
2020. júl. 15. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

JoJo

Death Note

Code Geass

2020. júl. 15. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
hát ez nem fantasy anime,de esetleg banana fish,ott elég könyörtelen az ellenfeleivel és pontosan a szerettei miatt.
2020. júl. 15. 17:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A Zettai Karen Children-t elkezdtem egyszer, csak akkor valahogy abbamaradt. De folytatni fogom!
2020. júl. 15. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!