Mondanátok hasonlók animéket?
Figyelt kérdés
Olyan animére gondolok amiben a főhös srác nagyon overpowered karakter, de ezt mind rejti, kb a 10%-át használja, a story legyen az hogy régebben egy legendának számított de mindenki ugy tudja hogy meghalt de csak kilépett a harcmezőröl aztán csak egy átlagos iskolába vagy mágia iskolába jár, ott pedig nem valami népszerű srác.2020. júl. 12. 20:14
1/3 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés... igazából nem tudom hogy van e pont ilyen anime ami erről szól, de ha valaki tud arra én is kíváncsi vagyok :3
Ilyesmiket tudok de ezek ismertebbek ugyhogy lehet hogy semmi hasznát veszed...
Noragami
Strike the blood
My hero academia (gondolom ismered mint mindenki)
Sajnálom csak eszek amit picit is hasonlítanak és nekem most beugrott.. Nem hiszem hogy sokat segítettem de megpróbáltam
2/3 anonim válasza:
The Misfit of Demon King Academy
Erre az animére pontosan illik a leírás azon kívül,hogy legenda volt,viszont új testben éledt újra.Most kezdődött kb egy 2 hete.
3/3 anonim válasza:
Igazából erre az animét igaz h a főhős op s. Daily life of immortal king. Hát remélem hasznát vetted. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!