Meg tudtok győzni, hogy megnézzem a JoJo-t?
Tényleg érdekel, esküszöm, komolyan. De mindig megnézem az első két részt és abbahagyom.
Láttam részleteket amik tényleg viccesek voltak, ezért is akarom megnézni (nem, nem az érdekel, hogy "mindenki" nézi/nézte xd úgyse beszélgetek erről senkivel).
Tudtok olyan okot mondani, hogy ne adjam fel?
Köszi ha segítesz felhypeolni.
(Légyszi, aki nem kedveli a JoJo-t ne írjon ide, legyen szép estéje, és igyon egy kakaót, aztán görgessen tovább. Köszi 🖤)
Már előttem is írták ezt, de a Phantom Blood és a Battle Tendency (az első és a második rész) megalapozza a történetet a többi részre, és iszonyatosan jó a történet ahhoz, hogy ezek a visszautalások/magyarázatok ne legyenek meg. Kb az egész JoJo egy évtizedeken áthidaló konfliktus, ami Jonathan és Dio rivalizálásából indul ki, megéri átverekedned magad az elején.
Még több hype: minden rész más helyszínen és időben játszódik, és mindegyiknek egyedi szerethető vibeja van. (Igyekszem nem spoilerezni) Van viktoriánus vámpírsztori, indiana jones-szerű kincskeresés, föld körüli utazás egyiptomba, sorozatgyilkos utáni nyomozás egy pici japán városban, mafialeszámolás Olaszországban, floridai börtönből szabadulás, lóverseny és cowboyok, meg saját emlékek utáni kutatás, szóval szerintem ez nem az a sorozat, amit meg lehet ítélni az első pár rész alapján. A főszereplő is más mindegyik részben, és vannak visszatérő JoJok is, szóval biztos találsz benne olyan karaktert, akit imádni fogsz :D
Araki (az alkotó) nagyon szereti a zenét és a divatbemutatókat, és sokat inspirálódott belőlük, ami meg is látszódik a sorozaton. Sok karakter neve vagy képessége vagy egy zeneszám vagy banda neve, vagy egy divattervezőé, és sokan nagyon extrán öltözködnek :D Sokszor pedig műalkotások inspiráltak egy-egy chapter covert vagy panelt. Úgyhogy ha szereted az ilyen pici referenciákat, akkor szuper, mert tele van vele a JoJo
Szerintem animével könnyebb végigmenni az első két részen, mivel a 80-as években indult a JoJo és a stílusa miatt lehet picit nehezebb olvasni. Mondjuk én személy szerint jobban szerettem olvasni a JoJot, főleg azért, mert csak az ötödik részig van belőle anime. Most a nyolcadik rész fut, és minden hónapban tűkön ülök az új fejezetig, de szerencsére annyi kontent van előtte, hogy nem fogsz hamar kifogyni a JoJoból :D
Cmon man, azóta csak összejött.
Haver, végignéztem, azóta boldog ember vagyok :D
14-es vagyok.
Adtam neki egy esélyt, és meglepően jó anime. Az utolsó évadot nézem már, a második kedvenc animém lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!