Az Anime az mese?
Figyelt kérdés
Mert szerintem igen. rajzfilm. mese.
na ezzel jól kibsztam a biztosítékot ,lessz itt vagy 80 komment olan felnőtt emberektől akik még mindig néznek mesét :D
2020. júl. 7. 20:03
2/25 A kérdező kommentje:
mondom mese :D
2020. júl. 7. 20:10
3/25 anonim válasza:
Valahol minden film, minden regény, film és sorozat mese valahol. Természetesen nem tekintem mesének a valós eseményeken alapuló történeteket, még akkor se, ha azt anime-ben csomagolják.
4/25 anonim válasza:
#3 vagyok: Hozzáteszem azt, hogy ahogy nem szoktuk mesének nevezni a Trónok Harcát, a Csillagkaput, stb.. sorozatokat, úgy az anime sorozatokat sem. Attól függetlenül, hogy az anime rajzfilm, attól még szólhat felnőtteknek is.
5/25 anonim válasza:
Japán animációs film felnőtteknek, nem feltétlenül gyerekeknek. Sok olyan témával foglalkozik amik nem gyerekeknek való.
6/25 A kérdező kommentje:
ok
2020. júl. 7. 20:31
7/25 anonim válasza:
Hallottál a felnőtt rajzfilmekről? Azokat is idősebbek nézik, nem gyerekes dolog ilyenekért rajongani
8/25 anonim válasza:
Igen, szerintem mese.
Mi a baj a mesékkel?
9/25 A kérdező kommentje:
7: áj szed okéj
2020. júl. 7. 20:38
10/25 anonim válasza:
*Rajzfilm
Én utáltam az animéket addig míg meg nem néztem egyet.
Egész jó volt, nem annyira mint egy sorozat vagy film ami nem rajzos, de szívesen néztem. Személy szerint nekem nem tetszik maga a stílus annyira de nem zavart.
Egy tanács mindenkinek:Ne utáld az animét amíg meg nem néztél egy jót!!(tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!