Ochako shippek. Az alábbiak közül kihez illik a legjobban?
Figyelt kérdés
Rengeteg karakterrel shippelem Ochat,nekem ő egy olyan szereplő, aki szinte bárkivel jól néz,ki kivéve mondjuk Dekut & Iidat.2020. júl. 6. 11:48
A kérdező szavazást indított:
Dabi
Bakugou
Todoroki
Denki
Kirishima
Monoma
Shinsou
Tamaki
Sero
Tokoyami
18 szavazat
1/17 anonim válasza:
csakis deku és uraraka. mással nem illik össze.
2/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom én kifejezetten unalmasnak és személyiség rombolónak tartom ezt a kapcsolatot Ura számára.Esetleg egy Villain Deku x Ochako,na az már érdekelne.
2020. júl. 6. 12:15
3/17 anonim válasza:
kifejtenéd,hogy miért? uraraka kedveli dekut,ahogy deku is urarakat. hogyha valaha lesz is egy canon ship akkor azok ők lesznek.
4/17 A kérdező kommentje:
Ura-nak az egész személyisége arra épül,hogy megfeleljen Deku-nak. Ez,miatt tud fejlődni a karakter,ha összejönnek nem lesz már szüksége, hogy fejlessze magát,mert már "megkapta a motivációját".Innentől már csak egyre hátrébb fog kerülni a listán,végül az egykor főszereplőből kapunk egy háttérkaraktert.
2020. júl. 6. 15:06
5/17 anonim válasza:
nem,a családját is akarja támogatni azért lesz belőle hős. láttad te az animét egyáltalán?
6/17 A kérdező kommentje:
Igen láttam. Ez csak kezdeti motiváció volt,ha jobban figyelsz utána az lesz,hogy idézem.: "Olyan akarok lenni,munt Deku."
2020. júl. 6. 15:09
7/17 A kérdező kommentje:
*mint
2020. júl. 6. 15:09
8/17 anonim válasza:
látszik ezt se érted. nem dekunak akar megfelelni,hanem ő is olyan kitartó akar lenni. ezért is jó páros,mert egymást motiválják.
9/17 A kérdező kommentje:
Jó,de meddig? Az első 4 hónapban, mert még friss a páros és arra törekednek,hogy minnél jobb oldalukat mutassák a másiknak?! Utána meg leülepszik az egész és vége.
2020. júl. 6. 15:24
10/17 anonim válasza:
Dekuval én sem raknám össze. Unalmas párosítás, és a motiválós dolog nem is egészen motiváció, hanem "pont olyan akarok lenni, mint ő" Uraraka részéről, amit nem tartok egészségesnek. Illetve ha Deku a No.1 hős lesz, nem hinném, hogy sok ideje maradna párkapcsolatra a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!