Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miről szól a Boku no hero...

Miről szól a Boku no hero akademy anime?

Figyelt kérdés
Nem akarom megnézni, mert nem tetszik a grafikája, de olyan jó fanartok vannak róla.🤤🥴
2020. júl. 5. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ahogy a főszereplő elmeséli,hogy lesz belőle nr.1 hero.
2020. júl. 5. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jha. Ez egy világ ahol vannak szuperhősök. Az emberiség 80%-nak vannak képességeik, de a főszereplőnek nincs, ettől függetlenül ő szuperhőssé akár válni és jelentkezik a szuperhős iskolába is. Igazából kb tényleg arról szól, hogy hogyan lesz belőle szuperhős. De én nem folytattam mert azt hittem, hogy lesz benne valami szép üzenet, hogy nem kell képesség, hogy hős legyél, vagy valami ilyesmi, és olyan bénán oldották meg, hogy ő is hős legyen, hogy én kaszáltam😕

De remélem neked azért tetszeni fog

2020. júl. 6. 08:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

igen elég gyenge anime,ha lehetne én nem a shounen kategóriába sorolnám,hanem a komédiába.

#2 lehet az volt az üzenete,hogy semmi se lehetlen? mert mivel nem volt ereje és lehet már gondolta,hogy sose lesz,de aztán lett.

én azért szerintem mindenki adjon neki egy próbát,én már csak azért is folytattam az animét,mert nagyon megszerettem a karaktereket és szerintem nagyon jó gonoszok vannak benne.

2020. júl. 6. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Nem veszítesz vele semmit így hogy nem nézed meg.Nagyon lassan indul. Hasonlít a Narutóhoz vagy a Bleach-hez
2020. júl. 6. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Az 1-4 részt kell valahogy kibírni utána jó lesz.
2020. júl. 7. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!