Motiváló, tanúságos animet tudtok ajánlani? Amiből lehet tanulni esetleg rávilágít dolgokra és inspiráló?
Elvileg a Soul Eater ilyen bár még nem láttam..
Érdekelne tudtok-e ilyeneket ajánlani. :)
Ghost in the shell
Sky crawlers
Perfect blue
Summer wars
...stb...
Violet Evergarden (szeretteink elvesztésén van a hangsúly, kb minden részén sírtam)
Nana (felelősségvállalás, akár egy kis hiba miatt is gyökeresen megváltozhat az életünk, a boldogságunk feláldozása stb. Időt igényel mire az összes részét megnézed. Asszem' 47 részes, régen láttam.)
Banana fish (milyen egy maffiának dolgozni, rengeteg akciódús jelenettel, gyengepontunk mekkora tettekre képes)
Arte (16. században játszódik, ahol a nők nem lehettek művészek, de egy lány soha nem adta fel az álmát)
Kimi no na wa movie (lelki társunk megtalálása, testcsere az elején. Iszonyat jó anime)
Anohana (milyen bűntudattal élni, halál)
Elég sok ilyen animét tudok, úgyhogy először ezeket nézd meg.^^
3-as: szerintem azért jók az animék, mert grafikusan olyan dolgok is megjeleníthetők, amik élőszereplős filmekben sajnos nem :)
Én a következőket ajánlom:
Dororo: ez a legnagyobb kedvencem. De kétszer futottam neki. Ne ijesszen meg az elején a sok vér. Komolyan.
Towa no Quon
Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou (movie)
Fairy Tail: ne pontozzatok le, csak mert klisének számít (mint a DB). Attól, hogy gyerekes egy picit, és minden második szó a nakama (bajtárs), szerintem elég motiváló a mindennapi életben. Bár az utolsó évadot jól elintézték... :/
Még senki sem írta, de One Piece. Számomra nagyon motiváló volt látni, hogy, ha találsz egy jó embert, akinek számítasz, nagyon sokra lehetsz képes, sőt, az még jobb, ha te magad vagy ez a jó ember, aki motivál másokat.
Luffy megtanított előre tekinteni, és nem keseregni annyit a múltamon, és a mosolya feldobja a napom.
A csapat többi tagja, és az anime többi szereplője rávilágított arra, hogy mindenkinek van célja, amiért ki így, ki úgy, de küzd, tesz, és, hogy mi a jó és mi a rossz (törvénytisztelő, de kegyetlen tengerész vs törvényenkívüli, de segítőkész kalóz), az csak nézőpont kérdése, nincs egyértelmű válasz.
Szóval engem ez inspirált. Egyszer korábban lepontoztak már ezért, de most jobban kifejtettem, hátha így jobban átjön, amit mondani szeretnék. 😇
18/l
Attól függ miben kéne hogy motiváljon? például
Haikyuu (érd el a céljaidat és tegyél meg értük mindent akárha azok lehetetlenek is)
One punch man(az a legerősebb aki küzd a céljaiért)
Parasyte(Akármiyen ember vagy csak egy feladatod van: Élj!)
Death Note
Youjo Senki
Parasyte
Higurashi no Naku Koro ni - ez egy tényleg nagyon durva anime, de nem az hogy tanulságos, csak a részek végén lévő idézetekre célok, azok tényleg tanulságosak.
Fullmetal Alchemist
Hunter x Hunter
Ansatsu Kyoshitsu
Angel Beats
Naruto
Fairy Tail
Accel World
Code Geass
Steins; Gate
Kimetsu no Yaiba
Houseki no Kuni
Dr. Stone
Shingeki no Kyojin
Yakusoku no Neverland
Sword Art Online
Előre is bocsánat ha tévedek.
Satsuriku no Tenshi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!