Debrecenben/Debrecen környékén van animés bolt? Mádik, hogy Debrecenben/Debrecen környékén lehet e valahol kapni mangát?
Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 09:19
1/3 anonim válasza:
Kifejezetten bolt Budapesten se nagyon van (Animeland pl kivétel, de ezen kívül elég gyér a felhozatal), max ha Hungexpo-n van animés kiállítás nyaranta, viszont én Alexandra könyvesboltokban mindig szoktam látni pár mangát, persze a legfelkapottabbak, mint a Nana, Naruto, stb.
2/3 anonim válasza:
Debrecenben a Líra könyvesboltban szokott lenni Nana, Naruto, Lovely complex, Vampire Knight, és talán ritkán Death note, valamint egy másik animés Manga is.
Forumban a Houseban szoktak Narutos termékek lenni, Croppban is Narutosak, valamint Dragon Ball, meg sima animés termékek is szoktak. Media Marktban Death Note, One Piece, Naruto, Dragon Ball, ilyenek szoktak lenni, PlayIT Storeban Yuri On Ice, Attack On Titan, Naruto, Death Note, Dragon Ball, ilyeneket szoktam látni.
3/3 Natsu18 válasza:
Igény vajon lenne egy boltra pl ahol figurákat árulnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!