Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bakugou vagy Deku erősebb...

Bakugou vagy Deku erősebb szerintetek? :D

Figyelt kérdés

[link]

Épp most nézem azt a részt (ismét), amiben harcolnak egymással s belegondoltam, hogy Deku aktiválva a Full Cowlt megrúgja/üti Bakugout de konkrét semmi komoly baja nem lesz, aztán Bakugou üt egyet rajta s Deku nekiszáll a vaskerítésnek, hogy az még meg is görbül. :D Csak így elmélkedtem rajta s persze tudom, hogy Deku itt még csak pár %-on használja az erejét, nincs is nagyon az irányítása alatt stb. csak érdekelt, hogy ti mit gondoltok :D

2020. júl. 2. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Deku az erősebb.
2020. júl. 2. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
hogyha majd deku teljesen 100%-osan fogja tudni kezelni az erejét akkor sokkal erősebb lesz,mint bakugo.
2020. júl. 2. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem is, Deku jelenleg még mindig nem tudja teljesen használni az erejét, míg Bakugo igen. Azért valljuk be, kb 10 évvel több ideje volt megszokni, és fejleszteni rajta. Egyébként All Might ki is fejti, hogy Deku azért fejlődik ilyen tempóba, mert neki gyengébbként könnyebb, míg Bakugo már nagyon erős, és csak lassabban tud.

De biztos vagyok benne, hogy Deku utol fogja érni, és túl is fogja szárnyalni.

2020. júl. 3. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Bakugou,most még....De mivel és sajnos Deku a főszereplő,ezért természetesen ő lesz a legerősebb. !!SPOILER!!Most a mangában már az új erőket keresi,amiből ugye 7et kell elsajátítania,na ebből meg vannak a csápok és asszem a lebegés, szóval egy ilyen személyiségileg gyenge,de képességileg erős kontrakszot kapunk,(ami nekem nem jön be).
2020. júl. 31. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is Bakugou, de majd ha megtanulja Deku használni az Egy Mindenkiértet akkor ő lesz
2021. márc. 2. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!