Bakugou vagy Deku erősebb szerintetek? :D
Épp most nézem azt a részt (ismét), amiben harcolnak egymással s belegondoltam, hogy Deku aktiválva a Full Cowlt megrúgja/üti Bakugout de konkrét semmi komoly baja nem lesz, aztán Bakugou üt egyet rajta s Deku nekiszáll a vaskerítésnek, hogy az még meg is görbül. :D Csak így elmélkedtem rajta s persze tudom, hogy Deku itt még csak pár %-on használja az erejét, nincs is nagyon az irányítása alatt stb. csak érdekelt, hogy ti mit gondoltok :D
Szerintem is, Deku jelenleg még mindig nem tudja teljesen használni az erejét, míg Bakugo igen. Azért valljuk be, kb 10 évvel több ideje volt megszokni, és fejleszteni rajta. Egyébként All Might ki is fejti, hogy Deku azért fejlődik ilyen tempóba, mert neki gyengébbként könnyebb, míg Bakugo már nagyon erős, és csak lassabban tud.
De biztos vagyok benne, hogy Deku utol fogja érni, és túl is fogja szárnyalni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!