Mi a véleményetek a live-actionökről?
Figyelt kérdés
Én alapjáraton nagyon szeretem őket, mert sok a fantasztikus köztük. Pl. Rurouni Kenshin filmek, a 2006-os Death Note filmek, vagy az Erased feldolgozásai. Persze, vadhajtások azért vannak, mint az amcsi adaptációk, vagy az AoT.
Nem akarok veszekedést!
2020. júl. 1. 15:39
1/4 anonim válasza:
nem szeretem őket. a 2d maradjon 2d :D amikor színpadon adják elő az más,de magában a live action-ket nagyon nem bírom.
2/4 anonim válasza:
Alapból szeretem az ázsiai filmeket, főleg a japánt, ha egy általam kedvelt anime live action-jét megtalálom, biztosan megnézem.
3/4 anonim válasza:
A Rurouni Kenshin filmeket én is imádom. (Idén jön egy új, ha esetleg nem tudod. :D ) Ezen kívül még láttam az FMA-t, ami szintén tetszett, illetve a Bleach-et, amitől nem estem pofára. Bár amúgy sem vagyok egy Bleach fan, szóval... A Death Note 2 filmje szintén tetszett. Az újba csak belenéztem, de nagyon nem fogott meg. Most vagy két hete meg megnéztem a Kaguya-sama-t, amit amúgy mindenképp ajánlok, illetve megnéztem a Nisekoi-t is, ami szintén egész jó volt. Illetve vagy két éve láttam az Ai to Makoto-t. Ez manga live action, anime tudtommal még nem készült belőle, de ez is egész jó volt. Ha a Kenshin filmben tetszett Kaoru (Takei Emi), akkor szerintem ez is fog. :) (Bár ez a film nem lett happy ending, szóval óvatosan!)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem zavar a nem happy End. Az új Kenshin filmeket én is várom. Nálam sok olyan sorozat volt már, amiről csak később tudtam meg, hogy az alapja manga. Pl. Devil Beside You, The Rose, Yankee-kun tó Megane-chan, vagy a Tokyo Juliet. De ez filmeknél is előfordult.
2020. júl. 3. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!